parhaat vedonlyöntisivut

Maanantain taistot MM2023 kisoista!

Maanantai ja Jääkiekon MM 2023 kisojen toiseksi viimeinen pelipäivä alkusarjan osalta Tänään tarjolla neljä peliä ja esiin nousee Tanska – Ruotsi, jossa Tanskalla voi olla ihan pieni yllätysmahdollisuus. Ruotsilla on vielä huomenna vastassa USA, joten lähdetäänkö tähän jopa hieman himmailemaan? Toki Tanskalla on huomenna vastassa Suomi, joten eiköhän tässä täysillä mennä? Kello 16:20 alkaa myös Kanada – Norja, jossa ei taida olla kuin yksi suosikki. Hyvä vetokohde voisi olla Kanadan tai Norjan maalien määrä, saako Norja kuparista riikki?

Itävalta – Unkari ja Kazakstan – Slovenia

Maanantai-iltaan ei nyt mitään yleisömagneetteja ole isketty, mutta näillä mennään. Toki tärkeitä pisteitä näissäkin on luvassa ja betsikohteita näihin peleihin löytyy taas valtavia määriä niin etukäteen kuin livenäkin. Missä matsissa tehdään eniten maaleja ja mitkä joukkueet juhlivat voittoa? Betsaa!

Ottelut omaan kalenteriin – vedot ajoissa kehiin!

Klikkaa ottelulistauksestamme matsit ja tapahtumat omaan kalenteriisi ja pistä muistutus aloitusajankohdasta. Näin ehdit vielä katsomaan viime hetken kohteet ja kertoimet näihinkin otteluihin.

Tsekkaa eri sivustojen kertoimet Jääkiekon MM-kisoihin pääsivun kautta, tai katsasta tästä suoraan Mr Green kertoimet MM2023 kisoihin. Tästä puolestaan pääset William Hillin MM-jääkiekko 2023 kertoimiin.

Loput mainiot vedonlyöntisivustot löydät Ottelut.com sivumme vedonlyöntisivustot -osiosta. Hyödynnä näissä kisoissa myös parhaat vedonlyöntibonukset ja tarjoukset!