parhaat vedonlyöntisivut

Maastohiihdossa kuohuu: huippuhiihtäjät valmiit boikotoimaan kisoja sponsorin vuoksi

Maastohiihtotähdet sekä Suomessa että Norjassa ovat pillastuneet lajin uuden tv-partnerin valinnasta. Nyt hiihtäjien odotetaan hiihtävän Viaplay-logo rinnassaan samalla, kun kanava hoitaa hiihtokilpailujen journalistiset tv-lähetykset.

Kärkevimmät mielenilmaukset on tähän mennessä saatu Suomen Iivo Niskaselta sekä Norjan Johannes Høsflot Klæbolta. Kläbo muun muassa hiihti Rukan maailmancupin avausviikonloppuna ainoana norjalaisena ilman Viaplayn logoa.

Iivo Niskanen taas kohautti tv-katsojia poikkeuksellisella tylyydellä ja vähäsanaisuudella Viaplayn haastattelussa. Niskanen ei avannut käytöksensä syitä syvällisemmin, mutta viestitti, että asiasta voi kysyä lisää Viaplaylta.

Pulman ytimessä on ristiriita mainostajan ja journalistisen uutisoijan välillä. Johannes Klæbon manageri-isä kertoo norjalaiselle VG:lle, ettei Johannes halua mainostaa mitään mediaa, joka käsittelee häntä säännöllisesti uutisissaan.

Johannes Høsloft Klæbo näkee asian niin tärkeänä, että ei aio hiihtää Viaplayn logo asussaan myöskään Lillehammerin maailmancup-kisassa ensi viikonloppuna. Mikäli Norjan hiihtoliitto hänet siihen pakottaisi, aikoo Klæbo vastata pakotteeseen suksimalla kyseisenä aikana Lillehammerin sijaan aivan muilla laduilla.