parhaat vedonlyöntisivut

Makwan Amirkhani nähdään Lontoon UFC-tapahtumassa maaliskuussa 2023

Moni luuli Suomen ykköspyssy Makwan Amirkhanin uran UFC-huipulla olevan jo ohi. 34-vuotias taistelija alkaa kieltämättä olemaan jo uransa ehtoopuolella, mutta ainakin seuraava ottelu on nyt kalenterissa. Makwan ”Maku” Amirkhani tulee nousemaan oktagoniin 19.3.2023. Ottelupaikkana on Lontoo ja kyseessä UFC-sirkuksen päätapahtuma UFC 286.

Vastaan asettuu kova luu, 27-vuotias Jack Shore. Shore on otelllut ammattilaisurallaan 16 kertaa ja on hävinnyt näistä vain yhden. Toki tuo tappio tuli edellisessä ottelussa, joten yrittääkö Shore tästä nyt helppoa voittoa ja paluuta raiteilleen? Toivottavasti Amirkhani laittaa jauhoja suuhun ja luuta kurkkuun oikein kunnolla.

Illan huipentaa välisarjan mestaruusottelu, jossa vastakkain ovat mestari Leon Edwards ja haastaja Kamaru Usman. Koko tapahtuma katsottavissa Viaplayn kautta.

Luonnollisesti voit lyödä tästä ottelusta vetoa useilla eri vedonlyöntisivustoilla. Moni tarjoaa tästä vähintään vottajavetokertoimet, mutta pääottelusta voit lyödä vetoja monella eri tapaa. Tsekkaa mitä eri vedonlyöntisivustot tähän iltamaan tarjoavat!