parhaat vedonlyöntisivut

Mestarien Liigan 2023-2024 pudotuspelit alkavat

Jalkapallon Mestarien Liiga 2023-2024 etenee kohti kesän huipennusta. Nyt mukana on enää alkulohkojen kaksi parasta joukkuetta, yhteensä siis 16 parasta! Ennen pudotuspelien alkua, näillä kertoimilla voi lyödä voittajasta vetoa. Minkä joukkueen puolesta sinä laitat betsit tässä vaiheessa kautta? Nämä kertoimet iBetin mahtavasta kerroinvalikoimasta.

Voit toki lyödä vetoa vaikkapa kahdesta finaalijoukkueesta tai vaikkapa mestarien liigan voittajajoukkueen kotimaasta. Tai vaikkapa siitä kumpi on parempi, Arsenal vai Manchester City.

Mestarien Liiga 23-24 tiistaina 13.2.

Ensimmäisiä otteluita pelataan kahden viikon ajan, joten tämän viikon tiistaina ja keskiviikkona pelataan yhteensä neljä ottelua, sama toistuu sitten ensi viikolla kahdeksan uuden joukkueen myötä.

Kaikki ottelut tuttuun tapaan MTV Katsomon ja MTV:n maksukanavien kautta.

RB Leipzig – Real Madrid ti 13.2. klo 22:00

Real Madrid lähtee otteluun suosikkin, sillä iBet latoo tähän kertoimet 3.15 – 3.90 – 2.15. Ei Leipzig ole tähän vaiheeseen kuitenkaan arvalla päässyt, joten vieraiden voi olla tyytyminen vähämaaliseen kamppailuun. Tuskin tässä vielä ratkaisua nähdään puoleen tai toiseen, kaikki ratkeaa sitten tämän parin toisessa osaottelussa.

Mitäs tulosvetoon laitetaan? Tässä Nopeampi.comin kertoimet!

FC Kööpenhamina – Manchester City ti 13.2. klo 22:00

Manchester Cityllä kävi arvonnoissa melkoinen tuuri, ja vastaan tälle ottelukierrokselle tuli piskuinen FC Kööpenhamina. Mestariehdokkuuden ääripäät kohtaava, mutta olisihan se melkoinen paukku jos ”Köpis” edes kotonaan voisi pitää Cityä ahtaalla. Jollakin tasotuksella tämän voisi laittaa kiinni, sillä lähtökohtaisesti kertoimet ovat 10.50 – 5.70 – 1.31. City on suuri suosikki menemään jatkoon tästä parista.

Montako maalia yhteensä? Nopeampi.com kertoimet