parhaat vedonlyöntisivut

Mestarien Liigan finaali tänään kello 22:00

Jalkapallon Mestarien Liiga saadaan tänään päätökseen. Pitkä kausi on jo takana ja finaalissa kohtaavat luonnollisesti kaksi tämän kauden parasta joukkuetta. Kausi on todellakin todella pitkä, sillä ensi kauden ensimmäiset alkukarsinnat startataan jo tässä kuussa!

Excitewinin korotetuissa kertoimissa voisi olla herkkukerrointa tarjolla?

Manchester City – Inter Milan!

Finaalissa kaksi parasta joukkueesta kohtaavat tämän kauden finaalissa, joka järjestetään Turkin Istanbulissa. Hornankattila on varmasti kuumana, osittain johtuen lämpötilasta ja tietty Turkin tilanteesta presidentinvaalien suhteen.

Koko maailman katseet kiinnittyvät tähän otteluun. Yksi tämän pallon himoituimmista urheilupokaaleista on tässä, kumpi mahtaa viedä tämän ottelun?

Matsista löytyy jälleen hurja määrä erilaisia vedonlyöntikohteita, jopa sellaisia joita ei välttämättä kaikissa muissa otteluissa edes nähdä. Vedonlyöntimäärät ovat hurjia, joten pidä huoli että myös sinä olet mukana! Lyö vedot ajoissa kiinni ja katso mitä kaikkea on tarjolla livevedonlyönnin puolella.

Toistaako City Unitedin vanhan triplatempun? Valioliiga, FA Cup ja Mestarien Liiga? Kaksi kolmesta on jo plakkarissa ja tämänkin ottelun suosikki on juuri City.

Kertoimet Mestarien Liigaan

Perus pitkävetokertoimet ovat vahvasti Citylle, 1.46 – 5.25 – 6.30. (iBet) Tasoitusvedolla Cityllekin saa ihan hyvän kertoimen, mutta montako maalia ottelussa tehdään? Tähän on tarjolla mm. yli/alle 2.5 maalia, yli 2.5 maalia on kertoimella 1.66 ja alle 2.5 maalia 2.25.

Lisäjännitystä lauantai-iltaan voi napata mm. tällä vedolla, mitä laitetaan?

Viikon matsi kampanja – iBet

iBetillä on menossa mainio kampanja, johon kannattaaa ehdottomasti osallistua mahdollisuuksien mukaan!

Joinaa vedonlyöntimaailman jokaisen viikon suurimpaan tapahtumaan ja nappaa itsellesi ilmaisveto.

Saat 20 € ilmaisvedon, kun betsaat vähintään 50 € viikon matsiin.

Näin pääset mukaan toimintaan:

  • Betsaa vähintään 50 euroa viikon matsiin (tässä tapauksessa Mestarien Liigan finaalipeli Manchester City – Inter Milan) Kyseessä voi olla useampi veto, joiden yhteispanostus on vähintään tuon 50 euroa.
  • Saat 20€ ilmaisvedon, jonka voit käyttää haluamaasi kohteeseen.

Seuraavat VIIKON MATSIT:

⚽ 10.06 – Man City vs Inter Milan (Mestarien Liiga – loppuottelu)

⚽ 16.06 – Suomi vs Slovenia

⚽ 19.06 – Suomi vs San Marino

⚽ 01.07 – Ilves vs SJK

Tsekkaa kamppiksen tarkemmat ohjeet iBetin sivuilta. Kampanja löytyy luonnollisesti Kampanjat ja Vedonlyönti -osastolta!