parhaat vedonlyöntisivut

Mestarien Liigan kausi 23-24 ponkaistaan käyntiin jo ensi viikolla!

Kyllä! Vastahan se Manchester City voitti kauden 22-23 finaalissa Inter Milanin ja taas mennään. Varsinaisista lohkovaiheen peleistä ei suinkaan vielä ole kyse, sillä nyt karsitaan paikoista varsinaisiin karsintoihin. Ja semmoinen hymiö tähän kohtaan.

Tiistaina Mestarien Liigan esikarsinnoissa neljä joukkuetta kamppailee yhdestä pelipaikasta Mestarien Liigan varsinaisiin karsintoihin.

  • 27.6. Atletic Escaldes (Andorra) – Buducnost (Montenegro) klo 16:00
  • 27.6. Tre Penne (San Marino) – Breidablik (Islanti) klo 22:00

Näiden pelien voittaja etenee sitten finaaliin, joka pelataan 30.6. kello 22:00. Voittaja lunastaa puolestaan paikkansa Mestarien Liigan varsinaisiin karsintoihin. Mestarien Liigan kausi 2023-2024 loppuu sopivasti ennen vuoden 2024 EM-kisoja joissa toivottavasti myös Suomi on mukana.

Ensimmäinen varsinainen karsintakierros

Tuon finaalin jälkeen voittaja etenee siis 29 muun joukkueen joukkoon. Tässä joukossa ovat UEFA:n rankingissa 22-51 olevat maat, joukossa myös Suomi.

Tältä kierrokselta seuraavalle eli toiselle karintakierrokselle etenee otteluparien voittajat. Kakkoskierroksella mukaan tulevat 5 mestaria (ranking 17-21) ja 4 kakkosijaa saavuttanutta (ranking 12-15). Tältä kierroselta sitten kolmannelle karsintakierrokselle etenee 10 voittajaa ottelupareista.

Tästä matka jatkuu vielä kolmannelle kierrokselle ja pudotuspeleihin ennen varsinaista lohkovaihetta!