parhaat vedonlyöntisivut

Mestarien Liigan pudotuspeliparit ja otteluohjelma!

Kauden 2022 – 2023 Mestarien Liigan lohkopelit saatiin marraskuun alussa päätökseen ja samalla saatiin selville myös 16 joukkuetta jotka jatkavat sarjan pudotuspeleihin. Ohjelmassa on seuraavaksi kaksiosaiset neljännesvälierät, joihin osallistuvat kahdeksan lohkon kaksi parasta, eli yhteensä 16 joukkuetta.

Arvonnoissa pistettiin lohkoykköset omaan koriin ja lohkokakkoset omaan koriin. Ainoana sääntönä tässä kohtaa oli se, että tässä kohtaa ei ollut mahdollista että saman alkulohkon joukkueet olisivat kohdanneet uudelleen. Otteluohjelma menee niin, että lohkoykköset tulevat pelaamaan ensimmäisen pelin vieraissa ja sen jälkeen kotona.

Arvonnoissa päästiin lopulta näihin tuloksiin. Bayern Münchenin ja PSG:n sekä Real Madridin ja Liverpoolin kohtaamiset hertättävät eniten varmasti kovan otteluparin ajatuksia, tässä vaiheessa toki mikään ei ole helppo peli.

  • Napoli – Eintracht Frankfurt
  • Bayern München – PSG
  • Chelsea – Borussia Dortmund
  • Manchester City – Leipzig
  • Porto – Inter
  • Tottenham – AC Milan
  • Real Madrid – Liverpool
  • Benfica – Club Brugge

Mestarien Liiga otteluohjelma 2022 – 2023

Ensimmäiset pudotuspelit pelataan 14. ja 15. helmikuuta sekä 21. ja 22. helmikuuta, toisten osaotteluiden vuoro on sitten 7. ja 8. maaliskuuta ja 14. ja 15. maaliskuuta. Lopulliset pelipäivät tullaan lyömään lukkoon pian, mutta ensin pelataan lohkokakkosten kotona, sen jälkeen lohkoykkösten kotona.

Tämän jälkeen meillä on kahdeksan joukkuetta jäljellä ja nyt suoritetaankin arvonta puolivälieriä ja välieriä varten. Tämä tapahtuu maaliskuun 17. päivä. Puolivälierät pelataan sitten 11. ja 12. huhtikuuta ja toiset osaotteut sitten 18. ja 19. huhtikuuta. Välierien vuoro on puolestaan 9. ja 10. toukokuuta, 16. ja 17. toukokuuta pelataan ratkaisevat toiset osaotteut. Mestarien Liigan finaali pelataan 10.6.2023.

Vuoden 2023 urheilukalenteri

Ottelut.com ylläpitää vuoden 2023 urheilutapahtumat kalenteria, josta löytyy vuoden 2023 tärkeimmät sporttitapahtumat. Kalenteri päivittyy koko ajan ja pyrimme lisäämään hyvissä ajoin vahvistetut tapahtumat kalenteriin. Suurin osa tapahtumista on sellaisia joista on paljon vedonlyöntimahdollisuuksia ja livestream-lähetyksiä tarjolla.

Tutustu Urheilutapahtumat 2023 kalenteriimme ja bongaa urheilun suurtapahtumat tulevalle vuodelle!