parhaat vedonlyöntisivut

Mestarien liigan välierät 9.-10. ja 16.-17.5.

Mestarien liigassa neljä parasta joukkuetta on nyt selvillä. Italialaiset saivat Milanin ja Interin välieriin ja on varmaa että toinen näistä nähdään tämän vuoden finaalissa. Toisessa parissa ovat Real Madrid ja Manchester City.

Vedonlyöntikertoimet povaavat tällä hetkellä Manchester Cityn voittoa, esimerkiksi iBetillä koo setin voitosta saa Cityn voitosta vain 1.67 kertoimen. Real Madridilla kerroin on 4.50, Interillä 8.00 ja AC Milanilla 9.00.

Tuttuun tapaan nämä matsit studioineen Cmoren kautta.

Tiistai 9.5. Real Madrid – Manchester City

Mestarien liigan välierät aloitetaan melkoisella herkkupalalla kun Real Madrid saa vieraaksi suurimman voittajasuosikki Manchester Cityn. Kertoimet ovat niukasti vieraille, iBet tarjoilee tähän 3.15 – 3.65 – 2.25 kertoimet.

Tästä pääset vertailemaan kertoimia suoraan William Hillin Mestarien liigan kohdeosastoon!

Keskiviikko 10.5. Milan – Inter

Huima milanolaisten joukkueiden ensimmäinen otatus. Tunnelmaa ei taatusti puutu ja tässä otteluparissa voi tapahtua ihan mitä tahansa. Kertoimet tässä ottelussa ovat Milanille 2.65 – 3.20 – 2.88, mutta ei tässä Inter mitenkään isolla takamatkalla ole.

Tsekkaa Mr Green kertoimet tähän matsiin, kerroinlistaan pääset suoraan linkistä kulkematta lähtöruudun kautta!

Tiistai 16.5. Inter – Milan

Tässä ottelussa ratkaistaan sitten ensimmäinen finalisti kesäkuun 10. päivän finaaliin. Kertoimet tähän otteluun saatavilla ensimmäisen ottelun jälkeen, parastahan olisi jos ensimmäinen osaottelu päättyisi esimerkiksi tasan, tuolloin tämä ottelu ratkaisisi.

Keskiviiko 17.5. Manchester City – Real Madrid

Mielenkiintoista nähdä mistä asetelmista tähän otteluun lähetään. Manchester City lähti tähän kauteen Mestarien liiga ykköstavoitteena ja ainakin ennen ensimmäistä otteua City oli vahvasti tällä tiellä. Jos City jostain syystä häviäisi ensimmäisen pelin, kotipelissä se voi tehdä vielä vaikka mitä.