parhaat vedonlyöntisivut

Mestarien Liigassa tänään tärkeä päivä!

Neljännesfinaalit on nyt takana ja kohta on puolivälierien aika. Siihen on vielä arpomatta joukkueet ja tänään on se päivä! Tänään perjantaina on siis vuorossa Mestarien Liigan arvonnat, tässä selviää kahdeksan joukkueen mahdollinen polku aina Mestarien Liigan finaaliin saakka!

Arvonnan näet suorana useasta paikasta, Maikkarin maksu-tv on varmasti hyvä paikka ottaa nämä arvonnat haltuun! Löydät suoran striimin näihin kyseisen palvelun sivuilta.

Arvonta puolivälieriin ja välieriin!

Mukana ovat siis kahdeksan joukkuetta, jotka selvisivät tämän ja edellisviikon peleistä voittajina jatkoon. Nyt arvotaan neljä joukkueparia, jotka pelaavat kaksiosaiset pelit jatkoonpääsystä neljän parhaan joukkoon. Ja samalla tietty arvotaan koko kaavio loppuun asti, nyt voi jo tämän arvonnan jälkeen alkaa spekuloimaan mitkä joukkueet mahdollisesti siellä finaalissa voivat ylipäänsä olla!

Puolivälieripeliä on luvassa sitten huhtikuussa kun 9. ja 10. päivä sekä 16. ja 17. päivä on merkitty pelipäiviksi. Kaksi ottelua kaikkina päivinä, tuleehan mahtavat pelit!

Välierät pelataan sitten 30.4. ja 1.5. sekä 7. ja 8. toukokuuta. Finaalin vuoro on sitten kesäkuun 1. päivä, hyvissä ajoin ennen kesän jalkapallon EM-kisoja.