parhaat vedonlyöntisivut

Mestarien Liigassa välieräpaikat haussa!

Tänään tiistaina ratkeaa kaksi joukkuetta jotka etenevät kauden 2022-23 Mestarien Liigan välieriin. Ottelut jotka tänään pelataan ovat:

Tiistai 18.4.
Mestarien Liiga
Kertoimet
otteluun iBet
Chelsea
vs
Real Madrid
2.72
3.45
2.62
Napoli
vs
AC Milan
1.83
3.45
4.85

Chelsea – Real Madrid kello 22:00

Chelsean ja Real Madridin välinen ensimmäinen ottelu päättyi Realin 2-0 voittoon. Ison työn saa Chelsea tehdä edes päästäkseen tässä jatkopalloille kaksi maalia Madridin verkkoon kotona tulee olemaan vaikeaa, joskaan ei mahdotonta. Chelsean valmentajalla Frank Lampardilla on varmasti ison pohdinnan paikka. Real Madid tästä näillä otteilla on menossa neljän joukkoon.

Napoli – AC Milan kello 22:00

Napoli oli pieni ennakkkosuosikki edelliessä pelissä, mutta AC Milan oli se joka teki maalin. Tässä ottelussa onkin jännät paikat, sillä nyt Napoli isännöi AC Milania. Tässä ottelussa ja otteluparissa voidaan joutua jopa jatkoille, siihenhän riittäisi Napolin yhden maalin johto. Vierasmaalisääntöä kun ei enää ole.

Laitetaanko jotain iBetin herkkukorista vireille? Klikkaa kuvaa!

Mestarien Liigan välierät

Chelsea – Real Madrid parin voittaja tulee kohtaamaan Manchester City – Bayern München parin voittajan. Ja vastaavasti Napoli – AC Milan parin voittaja tulee kohtaamaan Benfica – Inter parin jatkoonmenijän.

Välierät tullaan pelaamaan 9. ja 10.5 sekä 16. ja 17.5.2023. Mestarien Liigan finaali pelataan sitten Istanbulissa lauantaina 10.6. klo 22:00.