parhaat vedonlyöntisivut

MM lätkä 2023: Alkusarjan viimeinen kierros tänään!

Tiistai on vielä monella joukkueella toivoa täynnä. Kuusi kovaa tai vähemmän kovaa ottelua ja mitä herkkua sitä onkaan luvassa! Harmittavasti iltapäivän kovat Ruotsi – USA ja Kanada – Tshekki pelataan samaan aikaan, mutta meidän katseet kiinnittyy tietenkin illan Leijonat peliin.

Saksa – Ranska ja Slovakia – Norja klo 12:20

Alkupalana tälle päivälle tarjoillaan Cmoren kautta Saksa – Ranska ja Slovakia – Norja -otteluita. Paljon on vielä pelissä näissäkin peleissä kisojen jatko-ohjelmien kannalta ja saatetaan nähdä todella raastavia pelejä. Mitkä ovat viime hetken kertoimet näihin peleihin ja mitkä maat nappaavat ne voitot näissä peleissä?

Saksa
vs
Ranska
1.28
6.65
9.05
Slovakia
vs
Norja
1.39
6.20
6.20

Ruotsi – USA ja Kanada – Tshekki klo 16:20

Tämän päivän pääruokana kaksi todella kovaa matsia. Nyt ratkotaan se alkusarjan sarjasijoitus lopullisesti. Nähdäänkö taas taktikointia vai vedetäänkö hampaat irvessä päätyyn saakka? Seuraavan kerran pelataan vasta torstaina, joten lepopäivän turvin nyt saa avata sitä turboruuvia!

Kanada
vs
Tsekki
1.97
4.30
3.25
Ruotsi
vs
USA
2.02
4.25
3.15

Suomi – Tanska ja Sveitsi – Latvia klo 20:20

Toivottavasti todella makeana jälkiruokana saamme nauttia tässä Leijonien voittopelistä Tanskaa vastaan. Samoin tietty toivoisi Latvialle kotonaan Sveitsiä vastaan, mutta yllätyksiäkin saatetaan tässä illassa ja toki myös koko päivässä nähdä. Miten käy? Suomen matsi taas suorana Maikkarilta ja Cmoren kautta, Sveitsi – Latvia vain Cmorelta.

Suomi
vs
Tanska
1.29
6.20
9.20
Sveitsi
vs
Latvia
1.63
4.80
4.50

Ottelut omaan kalenteriin – vedot ajoissa kehiin!

Klikkaa ottelulistauksestamme matsit ja tapahtumat omaan kalenteriisi ja pistä muistutus aloitusajankohdasta. Näin ehdit vielä katsomaan viime hetken kohteet ja kertoimet näihinkin otteluihin.

Tsekkaa eri sivustojen kertoimet Jääkiekon MM-kisoihin pääsivun kautta, tai katsasta tästä suoraan Mr Green kertoimet MM2023 kisoihin. Tästä puolestaan pääset William Hillin MM-jääkiekko 2023 kertoimiin.

Loput mainiot vedonlyöntisivustot löydät Ottelut.com sivumme vedonlyöntisivustot -osiosta. Hyödynnä näissä kisoissa myös parhaat vedonlyöntibonukset ja tarjoukset!

Lisää Ottelut.com koti-valikkoon

Klikkaa tästä
×