parhaat vedonlyöntisivut

MM-lätkässä tänään neljän matsin päivä, kruununa Suomi – Ruotsi!

Maanantai saa ihan uutta ulottuvuutta kun pelataan MM-lätkää! Kun kisat vielä järjestetään kahdella paikkakunnalla (Tampere ja Riika) mahdollistaa se kahden matsin pelaamisen samaan aikaan. Pelit alkavat tänään taas tuttuun tapaan 16:20 ja 20:20!

Nähdäänkö jotain samankaltaista?

Saksa – USA ja Slovakia – Kanada

Iltapäivän peleinä nähdään mielenkiintoiset Saksa – USA ja toisen lohkon Slovakia – Kanada. Ennakko-odotukset ovat toki amerikan mantereen joukkuiden voitoissa, mutta parhaana päivänä molemmat joukkueet kyllä pystyvät ainakin kunnolla laittamaan kampoihin vastustajilleen. Ja näistä etenkin Saksa voisi olla se yllätysvalmis joukkue?

Tshekki kohtaa Latvian

Riikassa on metelei varmasti kova maanantainakin, kun isäntämaan joukkuetta vastaan asettuu aina paha Tshekki. Kari Jalosen luotsaama joukkue hakee hyviä asetelmia pudotuspeleihin, mutta kaikki ottelut pitäisi toki voittaa. Miten tässä ottelussa käy? Harvempi suomalainen tätä suorana Cmorelta katsoo kun on se Suomenkin peli ja vieläpä Ruotsia vastaan tarjolla.

Suomi – Ruotsi kello 20:20

Yksi näiden kisojen odotetuimmista alkusarjan otteluista on tässä. Suomi – Ruotsi pelataan hieman harmillisesti maanantai-iltana, mutta eiköhän tähänkin matsiin sitä juhlatunnelmaa löydy? Matsin näet livenä luonnollisesti Cmoren palvelun kautta ja toki matsi on katsottavissa myös MTV3 kanavan kautta täysin ilmaiseksi, ihan kuten kaikki Suomen matsit.

Ottelut omaan kalenteriin – vedot ajoissa kehiin!

Klikkaa ottelulistauksestamme matsit ja tapahtumat omaan kalenteriisi ja pistä muistutus aloitusajankohdasta. Näin ehdit vielä katsomaan viime hetken kohteet ja kertoimet näihinkin otteluihin.

Tsekkaa eri sivustojen kertoimet Jääkiekon MM-kisoihin pääsivun kautta, tai katsasta tästä suoraan Mr Green kertoimet MM2023 kisoihin. Tästä puolestaan pääset William Hillin MM-jääkiekko 2023 kertoimiin.

Loput mainiot vedonlyöntisivustot löydät Ottelut.com sivumme vedonlyöntisivustot -osiosta. Hyödynnä näissä kisoissa myös parhaat vedonlyöntibonukset ja tarjoukset!