parhaat vedonlyöntisivut

Montenegro – Huuhkajat tänään kello 21:45

UEFA Nations Leaguen B-liigassa pelataan tänään suomalaisittain tärkeitä pelejä. Huuhkajat vierailee Montenegron kotikentällä ja samaan aikaan Bosnia ja Hertsegovina vierailee Romanian vieraana. Huuhkajien ottelu on katsottavissa tuttuun tapaan YLEn ja YLE Areenan kautta. Muita Nations Leaguen matseja pääset seuraamaan kattavasti puolestaan Cmoren suoratoiston kautta. Millä kokoonpanolla Huuhkajat peliin lähtee?

Samaan aikaan Suomen matsin kanssa pelataan mielenkiintoiset Unkari – Italia ja Englanti – Saksa -ottelut, joten jos jostain syystä Huuhkajien peli ei innosta, niin laatua lienee luvassa muissakin otteluissa. Toki voit väijyä myös hieman eksoottisempaa futista otteluiden Gibraltar – Georgia, Pohjois-Makedonia – Bulgaria ja hegemoniataiston San Marinon ja Viron välillä.

Näistä otteluista voi lyödä kattavasti vetoa eri vedonlyöntisivustojen kautta, korvaavathan nämä matsit tällä hetkellä kaikki perinteiset sarjapelit.

Kertoimien mukaan Suomi lähtee tänään altavastaajana Montenegroa vastaan, sillä esimerkiksi Mobilebet antaa tähän pitkävetokertoimet: 2.55 – 3.10 – 2.85. Olisiko vedon paikka? Tsekkaa nämä ja lukuisat muut kertoimet Mobilebet-sivulta!

Taas mennään! Tsekkaa koko otteluohjelma Nations Leaguen pelehin: