parhaat vedonlyöntisivut

NFL löysi uuden kodin Suomessa – pelit nyt Cmoren kautta

NFL-faneilla ehti tulla jo pientä silmähikeä kun Viaplayn ja NFL:n välinen televisiointisopimus ei saanutkaan jatkoa. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä NFL rantautuu Cmoren palveuiden pariin, tai oikeastaan on jo rantautunut!

Cmore hankki oikeudet jotka ovat nyt voimassa aina kevääseen 2025 saakka. Sopimukseen sisältyy jokaiselta kierrokselta kuusi suoraa matsia. Sunnuntaisin ohjelmaan kuuluu myös seitsemän tunnin mittainen maratoni, NFL RedZone, jossa seurataan kierroksen tapahtumia suorassa lähetyksessä. Cmoren soppariin kuuluu myös NFL:n Eurooppapelit ja tietenkin se kirkkain timantti, Super Bowl.

NFL:n kausi käynnissä

NFL:n kausi avattiin jo torstain ja perjantain välisenä yönä ja tästä painetaan runkosarjaa aina tammikuun alkuun saakka. SuperBowl puolestaan pelataan sitten 12.2.2023.

Cmore esittää suoraa lähetystä viikon jokaisena kick-off ajankohtana. Kerran kuukaudessa myös Subin katsojat pääsevät nauttimaan NFL:n tapahtumista suorina lähetyksinä. Euroopassa pelatut ottelut ja SuperBowl tullaan myös näkemään ilmaiskanavan kautta.

NFL C Moressa

Thursday Night Football 
Yksi ottelu to-pe yö klo 03.15 

Sunnuntai-ilta 
Kaksi ottelua su klo 20.00 (toinen myös suomeksi)

Sunnuntain myöhäisilta 
Yksi ottelu su klo 23.25

Sunday Night Football 
Yksi ottelu su-ma yönä klo 03.20 

Monday Night Football 
Yksi ottelu ma-ti yönä klo 03.15 

Lisäksi neljä Euroopassa pelattavaa ottelua, Thanksgiving Day -ottelut, Pro Bowl, kaikki pudotuspelit ja Super Bowl. Huippuhetket ja NFL Filmsin dokumenttiohjelmistoa. 

NFL Subilla

Yksi ottelu kuukaudessa klo 23.25 alkaen. Neljä Euroopassa pelattavaa ottelua. Super Bowl.