parhaat vedonlyöntisivut

NHL Global Series tekee paluun Suomeen ensi syksynä!

NHL jatkaa edelleen runkosarjamatsien pelaamista Euroopassa. Tietojen mukaan Global Series tuo ensi syksynä Suomeen todellisen unelmaottelun kun Florida Panthers ja Dallas Stars kohtaavat Tampereella kahdesti.

Marraskuussa 2024 pelattavien otteluiden päivämäärät ovat vielä hämärän peitossa, mutta eiköhän tästäkin heru pian lisätietoa. Liput tulevat menemään kuin kuumille kiville.

Floridalle jo kolmas reissu Suomeen

Florida on vuonna 2009 kohdannut Chicago Blackhawksin kahdesti ja vuonna 2018 vastassa oli Patrik Laineen Winnipeg. Nyt Florida saa vastaansa siis Dallas Starsin, joka suorastaan kuhisee suomalaispelaajia.

Onkin mielenkiintoista nähdä montako suomalaista nähdään avauskokoonpanojen esittelyissä, Dallasilta Miro Heiskanen, Roope Hintz, Esa Lindell ja Jani Hakanpää, Floridalta Aleksander Barkov, Anton Lundell, Eetu Luostarinen ja Niko Mikkola?

Buffalo Sabres ja New Jersey Devils aloittavat kauden Münchenissä ja Prahassa

Samaisten tietojen mukaan Buffalo Sabres ja New Jersey Rangers pelaavat Münchenissä treenipelin ja tämän jälkeen siirrytään Prahaan avaamaan kausi kahden ottelun voimin. Tämänkin tapahtumat tarkemmat päivämäärät julkistetaan virallisesti hieman myöhemmin.