parhaat vedonlyöntisivut

NHL Prime Time herkkua lauantaina ja sunnuntaina!

Ja jälleen saamme nauttia Viaplayn lähetyksistä parhaaseen jääkiekon katseluaikaan kun lauantaina 4.3. Viaplayn tarjottimella on seuraavat ottelut:

  • 19:30 Buffalo Sabres – Tampa Bay Lightning
  • 19:30 New York Islanders – Detroit Red Wings
  • 20:00 Boston Bruins – New York Rangers
  • 22:30 Dallas Stars – Colorado Avalanche (myös YLE)

22:30 alkava ottelu tulee myös YLE:n ilmaiskanavien kautta, joten jos jostain syystä Viaplayn ja Vsportin setit eivät kuulu omaan kanavavalikkoon, YLEltä katsomaan NHL:ää! Muista hakea kunnon kertoimet peleihin vaikkapa iBet-vedonlyöntiyhtiöltä!

Siirtoikkuna sulkeutuu perjantaina kello 22:00, joten jännitettävää riittää varmasti vielä tällekin päivälle. Isoja kaloja on jo siirtynyt runsaasti, mutta eiköhän sieltä pommeja saada myös tällekin päivälle!

Sunnuntain huippupeli Carolina – Tampa kello 22!

Näiden matsien lisäksi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kahdeksan peliä yökukkujille. Viikonlopun kruunaa sunnuntain NHL Prime Time kello 22:00, otteluna huima Carolina Hurricanes – Tampa Bay Lightning

Pudotuspelipaikoista käydään vielä hurjaa taistoa ja näillä otteluilla voi olla ratkaiseva merkitys jo joukkueiden selviytymiseen. Osalla joukkueistahan tuo pudotuspelijuna on jo mennyt aikaa sitten.

Runkosarja päättyy 15 ottelun kierrokseen huhtikuun 13. päivä.