parhaat vedonlyöntisivut

NHL – tähdistöjoukkueet julki, Aho ja Saros mukana, Barkov äänestykseen

NHL:n tähdistöottelu tullaan pelaamaan Las Vegasin T-Mobile Arenalla 5.2.2022. 2022 Honda NHL All Stars viikonloppuun valittiin nyt 10 pelaajaa per divisioona ja äänestyksen kautta on mahdollista saada kaikkiin neljään joukkueeseen vielä viimeinen eli 11. pelaaja.

Suomalaisista pelaajista Nashville Predatorsin maalivahti Juuse Saros ja Carolina Hurricanesin hyökkääjä Sebastian Aho olivat suomalaispelaajat, jotka pääsivät tähän nimekkääseen joukkoon, joka tulee osallistumaan All Stars viikonloppuun. All Stars viikonloppu tulee sisältämään taitokisan lisäksi turnauksen, jossa kaikille neljälle joukkueelle tulee kolme ottelua. Ottelut pelataan 3 vs 3 formaatilla, joten NHL:n jatkoajoilta tuttua menoa on luvassa!

Barkov äänestyksen kautta mukaan?

Nyt faneilla on 18.1.2022 kello 06:59 Suomen aikaa mahdollista äänestää omia suosikkejaan mukaan joukkueisiin. Jokaisesta divisioonasta eniten ääniä saanut pelaaja nostetaan vielä mukaan. Äänestettävien joukossa on myös Florida Panthersin suomalaiskurko Alexander Barkov.

Atlantic-divisioonassa miehellä on vastassaan Boston Bruinsin Charlie McAvoy, Buffalo Sabresin Tage Thompson, Detroit Red Wingsin Lucas Raymond, Montreal Canadiensin Tyler Toffoli, Ottawa Senatorsin Brady Tkachuk, Tampa Bayn Steven Stamkos ja Toronto Maple Leafsin John Tavares.

Äänestää voi NHL applikaation ja NHL:n sivujen kautta. Äänestämiseen tarvitaan NHL-tili, mutta tuohan nyt varmasti on kaikilla NHL:ää seuraavilla? Eiköhän äänestetä ”Barksy” mukaan?

NHL All Stars 2022 viikonloppuun valitut pelaajat

Nyt valituista pelaajista löytyivät myös neljä divisioonakapteenia, jotka ovat:

  • Alex Ovechkin (Metropolitan Division) Washington Capitals
  • Auston Matthews (Atlantic Division) Toronto Maple Leafs
  • Nathan MacKinnon (Central Division) Colorado Avalanche
  • Connor McDavid (Pacific Division) Edmonton Oilers

Valmentajina näissä joukkueissa tulevat toimimaan: Rod Brind'Amour, Carolina Hurricanes (Metropolitan), Andrew Brunette, Florida Panthers (Atlantic), Jared Bednar, Colorado Avalanche (Central) ja Peter DeBoer, Vegas Golden Knights (Pacific)

NHL:n esitysoikeudet Suomessa omistava Elisa Viihde Viaplay ja V sport kanavat näyttävät jälleen runsaasti materiaalia perjantain 4.2. NHL Taitokisasta ja lauantain 5.2. All Stars turnauksesta.