parhaat vedonlyöntisivut

NHL:n odotetut pudotuspelit käyntiin!

NHL:ssä on vihdoin saatu 82:n ottelun runkosarja pelattua ja on kauden kliimaksin aika. Puolet 32:sta joukkueesta jatkaa taistelua Stanley Cupin finaaliin ja nostelemaan isoa kannua, 16:a joukkueen kohtaloksi jäi tällä kertaa jääminen kesälomalle.

Joukkueethan on jaettu jääkiekon mahtisarjassa kahteen eri konferenssiin ja koko pudotuspelipuu on nyt selvillä. Pelataan paras seitsemästä sarja, eli käytännössä neljällä voitolla joukkue on jatkossa. Näistä matseista löytyy kattavasti vedonlyöntiä ja tietenkin voit betsata mm. siitä, miten ottelusarjoissa käy ja millä lukemilla jompi kumpi joukkueista jatkoon menee.

Vedonlyöntisivustot tarjoavat mielenkiintoisia kertoimia, tässä Boston – Florida sarjan kertoimet Excitewin -sivuston kautta.

NHL:ssä kotietu tarkoittaa sitä, että ensin pelataan kaksi ottelua paremmin sijoittuneen kotona, sen jälkeen vaihdetaan pelipaikkaa kahden pelin ajaksi. Jos neljän matsin jälkeen on tarvetta lisäpeleille mennään tästä vuorotellen eteenpäin. Kaikki matsit Vsportin ja Viaplayn kanavilla, lisäksi pelejä myös VeikkausTV:n ja YLE:n kanavilta.

Ensimäiset pelit alkavat 18.4. ja tästä sarjat jatkuvat varsin tiiviiseen tapaan aina sarjojen päättymiseen saakka. Ensimmäiset ottelut:

 • Ti 18.4. 02:00 Carolina – New York Islanders
 • Ti 18.4. 02:30 Boston – Florida
 • Ti 18.4. 04:30 Dallas – Minnesota
 • Ti 18.4. 05:00 Edmonton – Los Angeles
 • Ke 19.4. 02:00 New Jersey – New York Rangers
 • Ke 19.4. 02:30 Toronto – Tampa Bay
 • Ke 19.4. 04:30 Vegas – Winnipeg
 • Ke 19.4. 05:00 Colorado – Seattle

Ensimmäisen kierroksen otteluparit, läntinen konferenssi

 • Dallas Stars – Seatte Kraken
 • Colorado Avalanche – Minnesota Wild

Näiden joukkueparien voittajat tulevat kohtaamaan toisensa. Tuon sarjan voittaja puolestaan kohtaa sitten voittajan tästä nelikosta konferenssifinaalissa.

 • Vegas Golden Knights – Winnipeg Jets
 • Los Angeles – Edmonton Oilers

Dallasin suomalaislegioona saa vastaansa hienon kauden pelanneen Seattle Krakenin. Jos Seattlessa saadaan hurmos päälle, voi Dallasilla olla vaikeaa. Mutta voiko Seattle voittaa neljä kertaa Dallasin seitsemässä pelissä?

Colorado sai lopulta vastaansa Minnesota Wildin. Mikko Rantanen on johtanut joukkoja edestä ja takaa, sen lisäksi maaleja on tullut liukuhihnalta. Mutta onko bensa jo lopussa ennen kuin pudotuspelit ovat edes alkaeneet? Kysykää sitten Stanley Cupin finaalien jälkeen kun Rantanen nostelee kannua viime vuoden tapaan.

Vegasin viime vuoden putoaminen koko pudotuspeleistä ei toistunut tällä kaudella. Nyt meno on parempaa, mutta loukkaantumisia on täälläin. Kestääkö Jack Eicheilin kroppa rankat pudotuspelit ja saako Winnipeg oman junansa raiteilleen? Runkosarjan loppu oli ajoittain melko kehnoa pelaamista.

McDavid, Draisaitl ja Nugent-Hopkins. Siinä Edmontonin kolme pelaajaa jotka rikkoivat 100 pisteen rajan tällä kaudella. Nyt tarvitaan koko muulta jengiltä vielä steppiä eteenpäin, onnistuuko se jo Los Angeles Kinsiä vastaan? Joonas Korpisao Kingsin maalilla on ratkaisevassa osassa.

Ensimmäisen kierroksen otteluparit, itäinen konferenssi

 • Boston Bruins – Florida Panthers
 • Toronto Maple Leafs — Tampa Bay Lightning

Näiden joukkueparien voittajat tulevat kohtaamaan toisensa. Tuon sarjan voittaja puolestaan kohtaa sitten voittajan tästä nelikosta konferenssifinaalissa.

 • Carolina Hurrnicanes – New York Islanders
 • New Jersey Devils – New York Rangers

Runkosarjan voittoennätyksen tehnyt Boston on isoin ennakkosuosikki koko pudotuspeleissä. Floridan peli on yskinyt oikeastaan koko kauden, siitä merkkinä Wild Card -paikka. Kääntyykö osat pudotuspeleissä, tuskin.

Viime kauden kaksikko kohtaavat uudelleen. Viime vuonna sarjaan meni seitsemän peliä, voittaako Toronto tällä kertaa? Se olisi ensimmäinen pudotuspelisarjan voitto vuoteen 2004, vaikka joukkue eteni nyt 7. kertaa peräkkäin pudotuspeleihin.

Carolina oli ennen kautta yksi isoimmista Stanley Cup suosikeista, mutta onko nyt liikaa jo loukkaantumisista. Ilman Andrei Svechnikovia peli on näyttänyt ajoittain jopa kehnolta, pelastaako Sebastian Ahon ja muiden suomalaisten peli joukkkueen?

Upea vihollistaisto heti ensimmäisellä kierroksella! New Jersey Devilsit pelanneet pitkästä aikaa runkosarjan upealla tavalla ja edellisistä pudotuspeleistä on jo 10 vuotta aikaa! Rangers latasi isosti siirtotakarajalla, mutta tuleeko kaudesta sittenkin suutari?

Mikä joukkue voittaa Stanley Cupin?

Joukkue
Voittajaveto
Kertoimet
Tonybet
Boston Bruins3.93
Colorado Avalanche6.91
Edmonton Oilers7.62
Toronto Maple Leafs9.13
Carolina Hurricanes10.24
New Jersey11.12
New York Rangers13.17
Vegas Golden Knights11.84
Dallas Stars14.62
Tampa Bay Lightning17.10
Minnesota Wild20.68
Los Angeles Kings20.92
Winnipeg Jets31.31
Seattle Kraken32.98
Florida Panthers32.12
New York Islanders38.92