parhaat vedonlyöntisivut

NHL:ssä jälleen ottelusiirtoja ja varapelaajat käyttöön

Koronatilanne vaivaa edelleen NHL:ssä. Vaikka sarja lähti aikaistetulle joulutauolle, ongelmat jatkuvat heti joulun jälkeen. Sarja tiedotti maanantaina siirtävänsä keskiviikkona otteluohjelmassa olleet ottelut Chicago – Columbus, Toronto – Pittsburgh hamaan tulevaisuuteen. Samalla siirron sai torstain ottelu Ottawa – Boston.

NHL ja NHLPA (pelaajayhdistys) sopivat myös varapelaajien käyttöönotosta. Jo viime kaudelta tutut ”Taxi Squadit” on nyt määrä olla tarjolla helmikuun alkuun saakka ja tarvittaessa jopa pidempään.

Taxi Squadissa voi olla yhteensä kuusi pelaajaa, jotka harjoittelevat ja matkustavat joukkueen mukana otteluohjelman mukaan.  

Suomalaisittain saatiin ikäviä uutisia, kun Miro Heiskanen ja Joel Kiviranta asetettiin NHL:n koronalistalle. Dallas Starsista listalle joutui myös muita pelaajia ja listalta löytyi jo ennestään Jani Hakanpää.

Lätkäfaneilla riittää jännitettävää Joulun ja Uudenvuoden välipäiville ja otteluruuhka on melkoinen. Tänään maanantaina HIFK saa vieraaksi Ässät kello 18:30 alkavassa ottelussa ja kello 20:30 Suomen U20-maajoukkue kokeilee Itävallan pelikunnon. Ja ti-ke yölle on luvassa jälleen kolmen ottelun paketti NHL-kiekkoa. Mikäli näitäkin matseja ei jouduta siirtämään tautitilanteen takia.