parhaat vedonlyöntisivut

NHL:ssä sunnuntaina yksi Prime Time peli!

NHL:n toinen pudotuspelikierros on kovassa vauhdissa. Sarjat on saatu hyvin ”tulille” ja muuten niin viheliäiseen aikaan pelattavat pelit tekevät sunnuntaina yhden poikkeuksen kun New Jersey Devils ja Carolina Hurricanes starttaavat oman ottelunsa jo heti kympin uutisten jälkeen eli 22:30. Matsi on nähtävissä ElisaViihdeViaplayn ja VeikkausTV:n kautta ja saattaapi tässä YLE:lläkin olla sormet sopassa.

Tsekkaa kertoimet otteluihin vaikkapa Tonybetin tai Stake.comin kautta!

https://twitter.com/NHL_fi/status/1653640608114782209

New Jersey Devils – Carolina Hurricanes 22:30

Erik Haulan New Jersey kohtaa tässä pudotuspelisarjan kolmannessa pelissä Sebastian Ahon, Teuvo Teräväisen, Jesse Puljujärven ja Antti Raannan Carolina Hurricanesin. Teuvo taitaa ollla telakalla koko loppukauden ja Puljujärven mahtuminen Hurricanesin kokoonpanoon on vähän niin ja näin. Antti Raanta on pelannut Carolinan maalilla hienoja pelejä, mutta Freddy Andersen on hänkin parantanut omaa juoksuaan.

Tästä pelit jatkuvat sitten tulevana yöna:

  • 01:30 Florida Panthers – Toronto Maple Leafs
  • 04:30 Seattle Kraken – Dallas Stars

Seuraavana yönä pelataan Edmonton Oilers – Vegas Golden Knights (03:30) -peli ja tästä seuraavana yönä onkin sitten tämän New Jersey – Carolina (02:00) sarjan neljäs peli.

Sarjojen mahdolliset 7. pelit tullaan pelaamaan joko 15.5. tai 16.5., joten sen jälkeen meillä on jo tiedossa tämän kauden konferenssifinalistit eli neljä parasta joukkuetta!