parhaat vedonlyöntisivut

Palloilusunnuntai huipentuu Madridin paikalliskamppailuun

Sunnuntai on taas tuttuun tapaan urheilua täynnä ja livestreameja pukkaa palvelusta jos toisestakin. Toki päivään mahtuu myös muita urheilulajeja, mutta pikaisella katsauksella erilaiset joukkuelajit ovat tänä sunnuntaina valttia.

Ottelut.comin ohjelman mukaan ensimmäiset futikset nähdään Veikkaus-TV:n kautta Puolan liigasta kun Korona Kielce isännöi Gornik Zabrzea. Ihan ei joka päivä tätä Puolan liigaa tule väijyttyä, mutta tällähän nyt on hyvä aloittaa tämä futispäivä. 13:30 alkaa sitten jo Ranskan Liigan Reims – Monaco -ottelu, nappaako vieraat tästä koko potin? Näin ainakin kertoimien mukaan. Veikkaus TV:stä tämäkin.

Iltapäivällä on tarjolla Viaplayn kanavien kautta myös Skotlannin Valioliigaa, 2. Bundesliigaa ja Tanskan Superliigaa, isoin ottelu on tuo Brentford – Arsenal Valioliigamatsi. 14:30 on luvassa myös Aston Villa – Manchester City, mutta tätä peliä tähdittävät naisfutarit.

Päivä jatkuu La Ligan ja Serie A:n sekä Ligue 1 tahdissa ja lisää makua kakkuun tuo 15:30 alkava Eredivisienin PSV Eindhoven – Feyenoord kamppailu. Bundesliigasta nähdään myös Union Berlin – Wolfsburg matsi, Valioliigan pelinä löytyy vielä Everton – West Ham.

Ruutu+ tarjoilee jalkapallon Ykköstä useamman ottelun verran. Ja kaikille Portugalin liigan ystäville on luvassa Veikkaus TV:n kautta Arouca – Vitoria Guimaraes ottelu ja illalla tarjottimella on muitakin tämän liigan pelejä. Veikkausliigastakin on luvassa kello 17:00 alkava AC Oulu – HIFK ja 18:30 starttaa useampikin kotimaisen liigamme matsi.

Koko illan tulee myös muitakin mielenkiintoisia matseja, mutta Atletico Madrid – Real Madrid lienee se tämän päivän isoin ottelu. Cmore näyttää tämän suorana lähetyksenä. Toki myös Italian AC Milanin ja Napolin välinen peli on tarjolla lähes samaan aikaan.

Toki jos se toinen jalkapallo innostaa enemmän, Cmorella starttaa kello 20:00 NFL Redzone ohjelma, jonka kesto on vaatimaton 7,5 tuntia. Ja sitten ollaankin vahvasti jo maanantain puolella!