parhaat vedonlyöntisivut

Pekingin olympialaisissa keskiviikko suomalaisten superpäivä?

Jääkiekossa naisten pronssipeli ja miesten puolivälierä. Hiihdossa perinteisen parisprintit naisilla ja miehillä. Kolmeen mitaliin hyvät mahdollisuudet, mutta montako mitskua loputa tulee? Lisäjännitystä Kulta-keskiviikkoon vedonlyönnillä!

Hiihtoaikatauluihin muutoksia

Pekingin talviolympialaisissa on talviset olosuhteet, se ei varmasti ole tullut kenellekään yllätyksenä. Joissain kohti lunta on toki ollut melkoisen vähän mutta viime aikoina pakkanen on päässyt kiristymään kisapaikoilla.

Kansainvälisen hiihtoliiton sääntöjen mukaan kilpailua ei voida startata, mikäli pakkasta on yli 20 astetta. Aurinko laskee Zhangjiakoussa jo viiden aikaan iltapäivästä ja sen jälkeen lämpötila laskee nopeasti.

Tämän takia jo aiemmin muutettiin ampumahiihdon ja yhdistetyn kisojen alkamisajankohtaa ja mm. tämän päivän yhdistetyn kilpailun hiihto-osuus on aikaistettu puolella tunnilla. Tänään hiihto-osuus siis kello 12:30 Suomen aikaa. Hiihdot Yleltä, Discovery+ ja Eurosportilta. Lätkät sitten TV5 ja Discovery+ palvelusta.

Lisää hiihtomitaleja?

Keskiviikkona Suomella on parisprintissä mahdollisuus jopa kahteen hiihtomitaliin. Myös näitä hiihtoja on aikaistettu lähes kahdella tunnilla. Karsintoja hiihdetään huomenna alkaen kello 9:15 ja finaalit ovat vuorossa 11:15. helmikuuta.

Naisissa Kerttu Niskanen ja Krista Pärmäkoski havittelevat vähintäänkin olympiamitalia, samoin kuin miesten puolella Iivo Niskanen ja todennäköisesti miehen parina hiihtävä Joni Mäki. Perinteisellä tyylillä hiihdettävät parisprintit voivat siis parhaimmillaan tuoda Suomelle kaksi mitalia, toki myös kilpailijoilla on iskukykyiset joukkueet.

Klo 09.15 Maastohiihto N, parisprintti (p), alkuerät
Klo 09.55 Maastohihto M, parisprintti (p), alkuerät
Klo 11.15 Maastohiihto, parisprintti (p), finaalit

Mr Green esimerkiksi antaa miesten kisaan Norjalle voittokertoimen 1.67, ROC:lle 2.25. Suomen kerroin on jopa 15.00, samoin kuin Ranskan. Italian kerroin on 18.00 ja Ruotsin 21.00. Naisissa Ruotsin kerroin on 1.40, ROC:n 4.00 ja Suomen 5.00. Norja 7.00 ja Saksa 9.00 ovat myös Suomen mitaliuhka.

Suomen naisleijonilla pronssiottelu, miehillä puolivälieräpeli

Suomen naiset kohtaavat sprinttien perään jääkiekon pronssiottelussa Sveitsin. Tuleeko samana päivänä siis jopa kolme olympiamitalia Suomeen? Saadaanko värisuora Kulta-Hopea-Pronssi vai kenties kolme pronssia? Ja tähän vielä päälle miesten oma puolivälieräottelu, vastaan asettuu Tsekki – Sveitsi ottelun voittaja. Tuo ottelu pelataan tiistaina 15.2..

Klo 10.40 Jääkiekko M, puolivälierä Suomi – Tsekki/Sveitsi
Klo 13.30 Jääkiekko N, pronssiottelu Suomi – Sveitsi