parhaat vedonlyöntisivut

Polvivammasta toipunut Aleksander Barkov palasi NHL-jäälle – teloi itsensä heti uudestaan

NHL-kärkijoukkue Florida Panthers sai kapteeninsa Aleksander Barkovin tiistaina takaisin kaukaloon kahdeksan ottelun tauon jälkeen. Suomalaistähti oli syrjässä taklaustilanteessa tapahtuneen polvivamman vuoksi.

Barkov aloitti ottelun vauhdikkaasti, ja ensimmäinen maali syntyi heti kolmannessa vaihdossa. Maksim Maminin nappisyötön jälkeen Barkov iski rystylaukauksella kiekon suoraan St. Louisin maalivahdin Ville Husson taakse.

Toisessa erässä Barkov oli myös järjestämässä Panthersin 2–1-johtomaalia, jonka viimeisteli Brandon Montour.

Panthersin ilo jäi kuitenkin lyhyenlaiseksi, sillä kolmannessa erässä Barkov joutui jättämään pelin kesken loukkaantumisen takia. Panthersin päävalmentaja Andrew Brunette kertoi ottelun päätyttyä, että tämänkertainen haveri ei liity aiempaan polvivammaan. Tämän tarkempaa tietoa vamman laadusta ei vielä ole.

Ottelussa riitti huonoa tuuria myös muille suomalaispelaajille. St. Louisin maalivahti Ville Husso jouduttiin vaihtamaan pois maalilta alavartalovamman takia kolmannen erän lopussa 3–3-tilanteessa. Ottelu päättyi St. Louisin voittoon jatkoajalla 4–3.