parhaat vedonlyöntisivut

Ranskalaisjalkapalloilija tilasi joukkuetoverin pahoinpitelyn – halusi lisää peliminuutteja

Ranskan jalkapallopiirit järkyttyivät keskiviikkona, kun poliisi pidätti Paris Saint-Germain -joukkueen pelaajan Aminata Diallon epäiltynä joukkuetoverinsa pahoinpitelyn tilaamisesta.

Diallo oli viime viikon torstaina matkalla illanviettoon samassa joukkueessa pelaavan Kheira Hamraouin sekä toisen joukkuetoverinsa kanssa. Kesken matkan kaksi naamioitunutta miestä pysäytti auton ja repi kuskin paikalla olleen Hamraouin ulos autosta. Tämän jälkeen Kheira Hamraoui pahoinpideltiin hakkaamalla tätä rautaputkella jalkoihin sekä käsiin.

Muihin naisiin ei koskettu, eivätkä naamiomiehet ryöstäneet uhrejaan. Hamraoui vietiin sairaalaan saamaan tikkejä ja hoitoa ruhjeisiinsa. Hän ei ollut pelikuntoinen PSG:n seuraavassa Mestarien liiga -pelissä Real Madridia vastaan tiistaina, jolloin hänen pelipaikalleen nousi Aminata Diallo.

Tapahtumaketju sai entistä traagisemman käänteen, kun pahoinpitelyn tilaajaksi osoittautui vuodesta 2016 PSG:n riveissä pelannut Aminata Diallo. Tällä hetkellä Diallo on poliisin huostassa, ja PSG kertoo päättävänsä jatkotoimenpiteistään rikostutkimusten valmistumisen jälkeen.