parhaat vedonlyöntisivut

Red Bull paniikissa Lewis Hamiltonin uskomattomasta vauhdista – vilppihuhut käyvät kuumana

Lewis Hamiltonin uskomaton vauhti viime sunnuntaina ajetussa Brasilian F1-osakilpailussa on herättänyt valtaisaa ahdistusta Red Bull -tallissa. Lewis Hamiltonin vauhti oli kisassa Max Verstappenia 21 kilometriä tunnissa nopeampi, minkä ansiosta Hamilton pystyi suorilla rataosuuksilla pyrähtämään karkuun sekä Verstappenilta että muilta kuskeilta.

Toistaiseksi Lewis Hamiltonin ajamasta Mercedes-autosta ei ole löytynyt mitään sääntöjen vastaista takasiipirikkeen lisäksi. Hamiltonin auton takasiivekkeen todettiin avautuvan hieman liikaa, minkä vuoksi hän joutui starttaamaan kohua aiheuttaneeseen sunnuntaiseen kisaan joukon hänniltä.

Asia sai vielä oudompia käänteitä, kun jälkeenpäin löytyneen kuvamateriaalin mukaan Max Verstappen kävi käpälöimässä Hamiltonin auton takasiipeä juuri ennen kisaa. Tästä huvista Verstappenille lätkäistiin 50 000 euron sakko.

Jumbosijalta kisan ykköseksi pyyhältäminen korosti entisestään Hamiltonin Mercedeksen ylivoimaisuutta, ja oli omiaan lyömään lisää vettä huhumyllyyn.

Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko totesi ykskantaan, että mikäli Hamiltonin vauhti jatkuu samanlaisena myös Saudi-Arabiassa ja Abu Dhabissa, voi talli heittää hyvästit MM-haaveille.

Ei siis ihme, että Red Bullilla keskitytään nyt täydellä teholla Hamiltonin auton syynäämiseen ja pienimpienkin sääntörikkomusten löytämiseen.

Tarkista tulevien autourheilukisojen aikataulut ja kanavat Ottelut.comstä.