parhaat vedonlyöntisivut

Ruotsin WRC-ralli 15.-18.2.2024

Ensi viikolla päästään jälleen nauttimaan rallimaailman vauhdista kun autot on rahdattu pohjoiseen Ruotsiin. Lumirallina tunnettu Ruotsin ralli tarjoaa varmasti jälleen paljon jännitettävää ja toivottavasti suomalaisittainkin pääsemme nauttimaan huippukuskien huimista vauhdeista!

Kyseessä on jo 71. kerta kun Rally Sweden ajetaan, joten lumisen ja jäisen rallin perinteet ovat syvällä. Tämänkin rallin yksinoikeudella tarjoilee kotisohville MTV Katsomo ja osaava rallitiimi. Rallin MM suorana kotisohville!

Ruotsin ralli aikataulu 2024

Ralli startataan torstaina aamulla ajettavalla shakedownilla, illalla on sitten vuorossa Umeå Sprint (5.16km). Varsinaisesti rallin pariin päästään perjantaina, jolloin luvassa reilu 100 kilometriä ja seitsemän erikoiskoetta. Päivä päätetään jälleen Uumajan Sprinttivääntöön.

Lauantaina ajokilometrejä kertyy melkein 126 kilometriä pikataipaleiden osalta, pisin Bygdsiljum (28.06km) ajetaan päivän aikana tuttuun tapaan kahteen kertaan.

Sunnuntaina ajokilometrejä kertyy vain reilut 60 kilometriä. Power Stage on tällä kertaa 10 kilometriä, mutta sitä ennen ajetaan Västervikin 25,50 kilometriä pitkä erikoiskoe kahteen kertaan.

Rallin osakilpailut siis MTV Katsomosta!

25su26ma27ti28ke29to1pe2la3su4ma5ti6ke7to8pe9la

Ei tiedossa olevia otteluita lähiaikoina.

Näytä kaikki ottelut