parhaat vedonlyöntisivut

Ruotsin WRC Ralli 2024 15.-18.2.

Monte Carlon rallista on palauduttu ja nyt on tarjolla lumisen ja jäisen maan rallia, suoraan Pohjois-Ruotsista! Tämänkin osakilpailun jokainen minuutti suorana lähetyksenä MTV Katsomon kautta.

MM-Ralli alkaa tuttuun tapaan jälleen Shakedownilla, tätä on tarjolla heti torstaiaamusta Håkmarkin erikoiskokeella, jolla on pituutta reilut 5 kilometriä. Illalla varsinainen ralli starttaa Uumajan erikoiskokeella, silläkin mittaa vain reilut viisi kilometriä.

Vedonlyöntisivusto iBet ja toki myös monet muut tarjoavat ralliin mielenkiintoisia head-to-head vetoja. Tässä muutamat, käy tsekkaamassa loput iBetiltä!

Perjantai 16.2.

Ajokilometrejä perjantaina kertyy reilut 100 ja päivän aikana jaetaan erikoiskokeet SS2 – SS8. Brattby, Norrby ja Floda ajetaan kahteen kertaan, päivän päättää jälleen Uumajan sprinttierikoiskoe. Pisin pikataival on Floda, pituutta on peräti 28,25 kilometriä.

Kaikki rallin erikoiskokeet MTV Katsomosta.

Lauantai 17.2.

Lauantai on pisin päivä, ohjelmassa on 125 kilometriä lappu lattiassa. Vännäs, Sarsjoliden ja Bygdsiljum ajetaan kahteen kertaan. Viimeksi mainittu pikataival on jälleen se pisin, peräti 28 kilometriä. Lauantai päättyy jälleen Uumajaan, tällä kertaa Umeå 1 ja kymmenen kilometrin taival edessä.

Sunnuntai 18.2.

Sunnuntaina ajetaan vain kolme pikataivalta. Västervikin reilut 25 kilometriä käsittävä pikataival ajetaan kahteen kertaan ja Power Stagena sitten lauantainkin päättänyt Umeå 2.

23ti24ke25to26pe27la28su29ma30ti1ke2to3pe4la5su6ma

Ei tiedossa olevia otteluita lähiaikoina.

Näytä kaikki ottelut