parhaat vedonlyöntisivut

Snookerin MM-kisoissa finaalipaikat haussa!

Snookerin MM-kisoissa on edetty jo välieräpeleihin saakka ja tarjolla onkin huikeaa Snookerviihdettä koko viikonlopun ajan. 33 freimin peleissä ehditty molemmissa välierissä pelata kahdeksan fremiä.

Tilanteet perjantai-aamuna ennen päivän pelejä ovat:

Mark Williams (WAL) – Judd Trump (ENG) 1-7

John Higgins (SCO) – Ronnie O'Sullivan (ENG) 4-4

Ensimmäisessä parissa kohtaavat maailmanlistan 8. (Williams) ja samaisen listan 4. eli Trump. Trump paineli jo 0-3 johtoon ennen kuin Williams sai napattua ensimmäisen voittonsa. Trump kuitenkin lisäsi kaasua ja 1-7 tulos on jo melkoisen kova tulos tässä vaiheessa. Ennen tätä turnausta Trump oli hävinnyt kaksi edellistä ottelua Williamsia vastaan vuoden 2021 puolella, mutta nyt näyttää hyväle finaalin osalta. Kisa on kuitenkin pahasti kesken.

Toisessa ottelussa Higgins paineli 3-0 voittoon kunnes O'Sulllivan heräsi pelaamaan. Nopeassa tahdissa peli tasottui lukemiin 3-3 ja tuon jälkeen Higgins nousi jälleen johtoon ja O'Sullivan kuittasi sitten tämän. Tämä ottelu onkin kahdeksan freimin jälkeen todella jännittävissä tilanteissa.

Snooker vedonlyönti

Päivitetyt kertoimet lupailevat voittoa Trumpille ja O'Sullivanille, mutta peleistä voi lyödä vetoa monella eri tavalla. William Hill Snooker tarjoaa peleihin yli 50 erilaista vetokohdetta.

Voit mm. betsata tulosvetoa, 17 freimiähän vaaditaan tässä voittoon. Alimmillaan kertoimet ovat ensimmäisessä ottelussa 9-17 ja 8-19 sekä 10-17 voittoihin, kerroin 8.50 kaikissa kolmessa!

Voit myös betsata Frame tasoitusvetoa ja freimien yhteismäärästä, samoin kuin korkeimasta breikistä ja mitä tapahtuu seuraavassa freimissä! Yhdeksäs fremi on määrä alkaa perjantaina 29.4.2022 kello 12:10.

Ja aikataulut omaan kalenteriin tai ihan vaan muistutukseksi tästä:

20ma21ti22ke23to24pe25la26su27ma28ti29ke30to31pe1la2su

Ei tiedossa olevia otteluita lähiaikoina.

Näytä kaikki ottelut