parhaat vedonlyöntisivut

Sunnuntain MM2023 ohjelmassa neljä peliä

Sunnuntaina vuorossa ei ole Leijonien pelejä, joten ei muuta kuin rentoa asentoa ja Cmoren kanavat auki töllöstä. Iltapäiväpeleinä tarjolla on melkoisen mielenkiintoisia pelejä eikä illallakaan ihan pelkistä läpsyttelyistä ole kyse!

Saksa – Unkari ja Slovenia – Slovakia klo 16:20

Saksa yrittää napata täysiä pisteitä Unkarilta ja sen se varmasti tekeekin normaalilla suorituksella. Jos on eilinen illallinen mennyt viihteen puolelle, tästä pelistä voi kyllä tulla vaikea. Toki se voi olla mennyt myös Unkarillakin, mutta uskotaan nyt että molemmat ovat pelissä täysillä mukana. Saksan voitto tästä kuitenkin oletuksena.

Slovenia ja Slovakia taistelevat myös tärkeistä pisteistä, mutta kumpi mahtaa tämän pelin sitten lopulta viedä? Katso viime hetken kertoimet peliin ja betsaa omaa suosikkia ennen matsia tai vaikkapa livenä!

USA – Ranska ja Tshekki – Sveitsi klo 20:20

Illan peleinä hieman kenties tasokkaammat pelit kun USA pyrkii nappaamaan voiton Ranskasta ja Tshekki ja Sveitsi vääntävät isosti tämän illan pisteistä. USA on selvä ennakkosuosikki Ranskaa vastaan, mutta Tshekin ja Sveitsin välinen peli voi kaatua oikein mihin suuntaan tahansa. Olisiko jopa tasapelin tuoksua ilmoilla?

Tsekkaa viiime hetken kertoimet pelejin ja lyö vetoa!

Ottelut omaan kalenteriin – vedot ajoissa kehiin!

Klikkaa ottelulistauksestamme matsit ja tapahtumat omaan kalenteriisi ja pistä muistutus aloitusajankohdasta. Näin ehdit vielä katsomaan viime hetken kohteet ja kertoimet näihinkin otteluihin.

Tsekkaa eri sivustojen kertoimet Jääkiekon MM-kisoihin pääsivun kautta, tai katsasta tästä suoraan Mr Green kertoimet MM2023 kisoihin. Tästä puolestaan pääset William Hillin MM-jääkiekko 2023 kertoimiin.

Loput mainiot vedonlyöntisivustot löydät Ottelut.com sivumme vedonlyöntisivustot -osiosta. Hyödynnä näissä kisoissa myös parhaat vedonlyöntibonukset ja tarjoukset!