parhaat vedonlyöntisivut

Suomi saa vastaansa Unkarin klo 16:20

Leijonilla tänään mielenkiintoinen päivä Jääkiekon MM-kisoissa. Vastaan luistelee Unkari, jota Ruotsi kypsytti eilen iltapäivän peleissä. Mennäänkö tässä samalla moodilla, vai miten mahtaa käydä perjantai-iltapäivän ratoksi? Lähetys matsista tuttuun tapaan Cmorella ja MTV3 kanavalla.

Samaan aikaan Riikassa pelataan ottelu Latvia – Slovenia, jossa kotiyleisö yrittää jälleen saada Latviaa pelihurmokseen. Meteli lienee vähintäänkin niin kova kuin Tampereen Nokia Areenalla samaan aikaan.

Illalla Itävalta – Saksa ja Kazakstan – Slovakia klo 20:20

Perjantai-iltana homma kieltämättä hieman lässähtää Suomen pelin jälkeen, mutta Itävalta – Saksa -peli ei välttämättä jätä ketään kylmäksi. Minkälaisen matsin saavat naapurit aikaiseksi Nokia Areenalla? Riittääkö karnevaalitunnelmaa perjantai-iltaan? Luulisimme että taatusti. Myös samaan aikaan Latviassa pelattavassa Kazakstan – Slovakia ottelussa riittänee tunnelmaa ja ennen kaikkea panosta. Tärkeitä pisteitä jaossa molemmissa!

Ottelut omaan kalenteriin – vedot ajoissa kehiin!

Klikkaa ottelulistauksestamme matsit ja tapahtumat omaan kalenteriisi ja pistä muistutus aloitusajankohdasta. Näin ehdit vielä katsomaan viime hetken kohteet ja kertoimet näihinkin otteluihin.

Tsekkaa eri sivustojen kertoimet Jääkiekon MM-kisoihin pääsivun kautta, tai katsasta tästä suoraan Mr Green kertoimet MM2023 kisoihin. Tästä puolestaan pääset William Hillin MM-jääkiekko 2023 kertoimiin.

Loput mainiot vedonlyöntisivustot löydät Ottelut.com sivumme vedonlyöntisivustot -osiosta. Hyödynnä näissä kisoissa myös parhaat vedonlyöntibonukset ja tarjoukset!