parhaat vedonlyöntisivut

Super Bowl joukkueet selvillä! Los Angeles Rams kohtaa Cincinnati Bengalsin

Viime yönä otellut huimat konferenssifinaalit päättyivät Los Angeles Ramsin ja Cincinnati Bengalsin voittoihin. Bengals kaatoi AFC:n konferenssifinaalissa suosikkina otteluun lähteneen Kansas City Chiefsin jatkoajan jälkeen lukemin 27-24. Näin ollen Chiefs missasi Super Bowlin, se olisikin ollut joukkueelle kolmas kerta peräkkäin.

Tästä Cincinnatin taipaleesta on muodostunut jo nyt melkoinen tuhkimotarina. Ennen tätä kautta joukkueella ei ollut vuoden 1990 jälkeen yhtäkään pudotuspeliotteluiden voittoa! Super Bowliin joukkue on päässyt osallistumaan vuosina 1982 ja 1989, mutta voittoa sillä ei ainakaan vielä ole. Villi kortti kierroksella se kaatoi ensin Las Vegas Raidersin, sen jälkeen Tennessee Titansin ja nyt ennakkosuosikki Kansas City Chiefsin. Ja nyt Super Bowlin voitto on yhden voiton päässä.

Rams iski lopussa

NFC:n finaali puolestaan ratkaistiin varsinaisella peliajalla, mutta draamalla ei säästytty tässäkään otteluparissa. Päätösneljänneksen alussa San Francisco 49ers johti vielä 17-7, mutta Rams nappasi huiman kirin päätteeksi voiton 17-20.

Rams pelasi edellisen kerran kolme vuotta sitten, mutta tuo retki päättyi tappioon. Joukkue on voittanut Super Bowlin vuonna 2000, mutta tuolloin joukkueen kotikaupunkina toimi vielä St. Louis.

Super Bowl LVI

Super Bowl LVI pelataan siis 13.2. eli parin viikon päästä SoFi Stadiumilla Los Angelesissa. Kyseessä on vasta toinen kerta kun joukkue pääsee pelaamaan Super Bowl -ottelun omalla stadionilla. Spektaakkeli on merkitty alkavaksi n. 1:30 maanantain puolella, joten nyt jo kannattaa ne lomalappuset täytellä valmiiksi ystävänpäivälle. Matsi näkyy luonnollisesti suorana streamina ja tv-lähetyksenä Viaplayn ja Vsportin kanavien kautta.

Nyt on oikea aika heittää jo vedot kehiin tästä yhdestä tämän urheiluvuoden suurimmasta urheilutapahtumasta. Kotistadionilla pelaavaa Los Angeles Rams on kertoimien mukaan iso suosikki, mutta mihin Cincinnati Bengalsin tuhkimotarina päättyy? Tappioon vai voitonjuhliin?