parhaat vedonlyöntisivut

Super Bowl viikonloppu!

Cincinnati Bengals ja Los Angeles Rams kohtaavat sunnuntain ja maanantain välisenä yönä amerikkalaisen jalkapallon loppuottelussa eli Super Bowlissa. Maailman suurimmaksi urheilutapahtumaksi tituleerattu ottelu tulee keräämään tv-vastaanottimien ja streamien äärelle jälleen satoja miljoonia innokkaita lajifaneja ja uteliaita katsojia. Ottelun suuruus näkyy komeasti myös vedonlyöntisivustoilla. Ottelusta on tarjolla käsittämätön määrä erilaisia vedonlyöntikohteita! Betsaaminen alkaa Kruuna – Klaava puolenvalintanrahanheiton voittajasta (1.98 – 1.98).

Super Bowl LVI

Maanantaina kello 01:30 alkavaksi ilmoitettu Super Bowl LVI eli 56. on kertoimien mukaan kotiareenalla pelaamaan pääsevä Los Angeles Rams. 2.63 – 1.50 kertoimet antavat kuitenkin mainiot lähtökohdat vedonlyönnille ja yllätyksiä saatetaan nähdä myös tässäkin ottelussa. Tasapelikerroin on sekin varsin komea 10.50, nähtäisiinkö tässä matsissa ratkaisu vasta varsinaisten neljänneksien jälkeen?

Ottelusta löytyy myös mukavasti erilaisia monivetokohteita, olisiko näistä joku päätymässä omalle vetolapulle? Mr Green kertoimet Superbowliin monivetokohteisen osalta:

Super Bowl LVI mr green kertoimet 1
Super Bowl LVI mr green kertoimet 2

Bengals – Rams ottelu televisoidaan ja streemataan Suomessa Elisa Viihde Viaplayn ja Vsport+ kanavien kautta. Super Bowl LVI Studio laitetaan tulille jo kello 00:00 sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, itse ottelu pääsee siis alkamaan n. klo 01:30.

Ottelun väliaikashow ja mainokset ovat koko vuoden kalleimmat sekunnit.

https://www.youtube.com/watch?v=h3NhX6-5mO0