parhaat vedonlyöntisivut

Superpesiksessä lauantaina kultajuhlat?

Naisten ja miesten Superpesiksessä ollaan jännän äärellä. Molemmissa sarjoissa ottelusarjat ovat jo katkolla ja Manse PP:n kausi molemmissa sarjoissa uhkaa saada hopeisen reunuksen. Mikään ei ole kuitenkaan vielä kirkossa kuulutettu, mutta otteluvoitot 2-0 vaatii nyt manselaisilta vain yhtä ja ainoaa – voittoa.

Jyväskylän Kirittäret lähellä mestaruutta

Naisten supepesiksessä Jyväskylän Kirittäret ovat voittaneet kaksi edellistä finaalia lukemin 0-2 (2-5, 2-5) ja 1-0 (12-5, 4-4). Kenttä vuotaa ja jollain keinolla Kirittärien lyöntimylly pitäisi saada lamautettua. Välttämättä tämä ei enää tällä kaudella onnistu, joten Kirittäret voivat napata mestaruuden nyt lauantaina jo räpyläänsä. Jos mestaruus ei vielä ratkea, seuraava peli pelattaisiin jo sunnuntaina Jyväskylässä. Jos pelit olisivat tämän jälkeen tasan, seuraava ja ratkaiseva finaali pelattaisiin viikon päästä lauantaina. Pronssit nappasi jo Lapua voitoin 2-0 Pesäkarhuista.

Vimpeli viemässä miesten mestaruuden

Manse PP on miehissäkin selkä seinää vastaan, sillä se on finaalivoitoissa nyt tappiolla 0-2 Vimpelille. Ensimmäinen ottelu päättyi 2-0 (3-1, 6-3), toinen niin ikään 2-0, (0-3 ja 2-4). Vimpeli on onnistunut lähes täydellisesti pimentämään Mansen tuikut kahdessa ensimmäisessä pelissä, miten sitten kolmannessa pelissä – kotiareenalla? Pronssit ratkotaan Hyvinkäällä jossa kohtaavat Tahko ja Joensuun Maila. Otteluvoitot ovat tuossa sarjassa 1-1.

Kaikki ratkaisuottelut tuttuun tapaan Ruutu+ palvelusta.