parhaat vedonlyöntisivut

Tähtisadetta tarjolla – uudistuneen NHL All Stars -tapahtuman pelit illalla

NHL:ssä vietetään peleistä pientä taukoa, mutta tätä viikonloppua tähdittävät lähes kaikki NHL-tähdet. Taitokilpailut ovat jo takana ja nyt on uudistuneen All Stars -pelitapahtuman aika. All Stars ottelu on nyt tavallaan jaettu kolmeen 20 minuutin otteluun, kun divisioonajoukkueet kohtaavat ensin toisensa ja sen jälkeen pelataan vielä finaali.

Kello 22:00 on luvassa ottelu Atlantic Division – Metropolitan Division, tunnin päästä tästä on tarjolla Central Division – Pacific Division. Otteluformaattinahan on 2 x 10 minuuttia ja pelataan 3 vs 3 joukkueilla. Tapahtuman kruunaa finaali, jossa kohtaavat siis kaksi oman ottelunsa voittanutta Divisioonajoukkuetta.

Taitokisassa Sebastian Aho nappasi yhden taitokisan voiton, katso kaikki Skill Competitionin tulokset oheisesta linkistä.

NHL syksyllä taas Suomeen?

NHL:n tähdistötapahtuman lehdistötiedotteessa tuli iloisia uutisia suomalaisille. Alustavan suunnitelman mukaan NHL:ää olisi tarkoitus pelata Suomessa ja Tsekissä runkosarjan osalta ja harjoitusotteluita pelattaisiin tätä ennen Sveitsissä ja Saksassa.

Aikaisemminhan Suomessa on pelattu 2011 ja 2018, viimeisimpänä Winnipeg ja Florida kohtasivat kahdesti Helsingissä. Nyt tapahtumapaikkana lienee NHL-mitat täydellisesti täyttävä Tampereen uusi Kansi Arena.

NHL:n piti järjestää NHL otteluita syksyllä 2020 Suomessa, tuolloin kaavailussa oli Coloradon ja Columbuksen väliset matsit. Suomalaisittain huikeita otteluita voisivat olla esimerkiksi Dallasin ja Carolinan väliset ottelut.