parhaat vedonlyöntisivut

Talviurheilun tapahtumia tiiviiseen tahtiin tälläkin viikolla

Salpausselän kisojen ja Pekingin Olympialaisten jälkeen tälläkin viikolla ahkeroidaan talviurheilun parissa. Tänään keskiviikkona on tarjolla Lillehammerista Suurmäen kisaa, torstaina on Drammenin sprinttien vuoro. Samaan aikaan alkavat ampumahiihtokisat Kontiolahdella naisten viestillä. Perjantaina on luvassa miesten ampumahiihdon viestiä ja mäkihyppyä Oslosta.

Lauantai ja sunnuntai täynnä tapahtumia

Todellinen rumba alkaa lauantaina, kun vuorossa on jälleen ampumahiihtoa, Holmenkollenin naisten 30km perinteisen kisa ja yhdistettyä. Penkkiurheilijan parhaat lihakset saavat kovan koetinkiven sunnuntaina, kun aamusta heti on tarjolla 90 kilometrin sivakointi Vasaloppetin muodossa. Päivähän huipentuu vielä sitten miesten Holmenkollenin 50 kilometrin perinteisen hiihdon osakilpailuun. Tsekkaa koko viikonlopun ohjelma tämän jutun alaosasta.

Harmittavasti kaksi tämän hetken koko maailmaa koskettavaa pörriäistä on vienyt kisoista runsaasti osallistujia sivuun. Koronapandemia jyllää kaikesta huolimatta edelleen, samoin Venäjän sotatoimet poistavat tehokkaasti maan edustajia kansainvälisistä kisoista.

Toivottavasti kaikesta huolimatta saamme viikonloppuna nauttia suurista urheiluhetkistä ja kääntää ajatukset hetkeksi pois tämän hetken päivänpolttavista asioista.

28to29pe30la1su2ma3ti4ke5to6pe7la8su9ma10ti11ke

Ei tiedossa olevia otteluita lähiaikoina.

Näytä kaikki ottelut