parhaat vedonlyöntisivut

Tänään NHL-prime time: New Jersey Devils – Pittsburgh Penguins klo 21

Sunnuntai-illaksi on luvassa jälleen mainiota jääkiekkoviihdettä kun Viaplayn ohjelmakartasta löytyy ottelu New Jersey Devils – Pittsburgh Penguins. Matsin alkamisajankohta on kello 21:00, joten ei muuta kuin streamit viritykseen!

Onkohan Kasper Kapanen parantunut loukkaantumisesta tähän matsiin?

Jack Hughes vs Sidney Crosby

Jack Hughes on pelannut mainion kauden ja pitää hallussaan NJ:n pistepörssin ja maalipörssin kärkipaikkoja 29 maalilla ja 56 pisteellä. Sidney Crosbyllä on vastaava saldo pingviinien riveissä kun pisteitä on tähän mennessä kertynyt 53 ja maaleja 21. Crosby johtaa myös joukkueen syöttöpörssiä 32:lla syötöllään, Jesper Bratt on puolestaan Devilsien paras syöttäjä 28:lla passilla.

Maalin suulla Tristan Jarry (PIT) teki paluun loukkaantumisen jälkeen tehokkaasti edellisessä pelissä Ottawaa vastaan torjuntaprosentin ollessa 97.8%. New Jerseyn Vitek Vanecek on kauden 26:sta startista napannut 18 voittoa ja kauden torjuntaprosentti on 91.4%.

Tsekkaa kattava kattaus kertoimia tähän peliin vaikkapa Stake -vedonlyöntisivustolla. Oletko jo osallistunut betsaamalla sivuston päivittäisiin raharalleihin?

YLEn seuraavat NHL Prime Time ottelut

Yle näyttää tällä kaudella muutamia NHL-otteluita ja seuraavat ilmoitut ottelut ovat:

  • 29.1.2023 Colorado Avalanche – St Louis Blues (Live)
  • 18.2.2023 St. Louis Blues – Colorado Avalanche (Live)