parhaat vedonlyöntisivut

Tänään Suomi – Ranska MM 2023 päivän helmenä!

Alkusarjaa mennään edelleen ja MTV3 kanavalla ja eritoten Cmoressa tarjolla on taas neljän ottelun kattaus MM-lätkää. Suomi pelaa oman ottelunsa Ranskaa vastaan iltasella, mutta sutinaa riittää toki myös iltapäivän peleissä.

USA – Itävalta ja Latvia – Norja kello 16:20

USA on ennakkosuosikki Itävaltaa vastaan, mutta nähtäväksi sitten jää minkälaiset rökälenumerot Jenkit tästä taululle pistää, vai pistääkö sittenkään? Itävalta on joskus ollut sitkeä kuin koulun keittiön eilinen tilliliha, mutta riittääkö paukkuja tähän matsiin vai keskittyykö se ihan muihin peleihin?

Latvia ja Norja voivat ”pahimmillaan” vääntää todella vähämaalisen ottelun, mutta uskotaan että kotiyleisön siivittämänä Latvia tästä voittoon painelee. Tai ainakin olisi syytä painella.

Olisiko hetki aikaa puhua vuoden 2017 kisoista? Ei kai Ranska voi tänään yllättää?

Suomi – Ranska klo 20:20

Suomi kohtaa jälleen etukäteen arvioituna heikomman joukkueen, tähän todellakin ptiää löytää sitä kuuluisaa motivaatiota. Jos keskittyminen on taas siellä 90% luokkaa, ei pelistä paljoa voida olettaa. Uskotaan nyt että Gallian Kukot kaatuvat ja vieläpä mukavan isoin lukemin, ei siitä isosta maalierosta ainakaan haittaa ole!

Samaan aikaan pelataan myös Kanada – Kazakstan. Jos kanadalaisilla ei ole mennyt liian pitkäksi ilta Riikan yössä, tästä pelistä voi tulla todella rumat lukemat taululle.

Ottelut omaan kalenteriin – vedot ajoissa kehiin!

Klikkaa ottelulistauksestamme matsit ja tapahtumat omaan kalenteriisi ja pistä muistutus aloitusajankohdasta. Näin ehdit vielä katsomaan viime hetken kohteet ja kertoimet näihinkin otteluihin.

Tsekkaa eri sivustojen kertoimet Jääkiekon MM-kisoihin pääsivun kautta, tai katsasta tästä suoraan Mr Green kertoimet MM2023 kisoihin. Tästä puolestaan pääset William Hillin MM-jääkiekko 2023 kertoimiin.

Loput mainiot vedonlyöntisivustot löydät Ottelut.com sivumme vedonlyöntisivustot -osiosta. Hyödynnä näissä kisoissa myös parhaat vedonlyöntibonukset ja tarjoukset!