parhaat vedonlyöntisivut

Tappara aloittaa tänään CHL-välierät Münchenissa

CHL eli Jääkiekon Mestarien Liiga jatkuu tänään tiistaina 4.1.2022. Vuorossa ovat timantinkovat CHL:n välierät, joissa kohtaavat Tappara ja Red Bull München ja toisessa ottelussa ruotsalaiset Rögle ja Frölunda.

Valitettavasti RB Münchenin ja Tapparan välinen ottelu joudutaan perumaan kotijoukkueen jouduttua koronakaranteeniin. CHL:n hallitus kokoontuuu myöhemmin päättämään miten ottelun tuloksen kanssa edetään ja mitä tässä otteluparissa tapahtuu jatkossa.

Tappara aloittaa pelit vieraspelillä ja Münchenissa peli alkaa tänään kello 21:30. Toinen osaottelu pelataan sitten tasan viikon päästä uudella Tampere Nokia Arenalla. Molemmissa ottelupareissa kertoimet ovat melkolailla tasan, joten varsin mielenkiintoiset välieräpelit tullaan tiistaina näkemään.

Esimerkiksi vedonlyöntiyhtiö Sportaza antaa Tapparan otteluun pitkävetokertoimet 2.40 – 4.20 – 2.45, joten kotijoukkue on vain marginaalinen suosikki. Viimeaikaisten peliesitysten perusteella Tappara on kyllä tämän matsin suosikki ja tämä otteluhan toimii nyt toisen osaottelun lähtökohtien hakuun. Finalisti on selvillä vasta viikon päästä 11.1. pelattavan ottelun jälkeen.

CHL pudotuspelit voi katsoa Cmore-palvelun kautta. Samoin muutamat vedonlyöntitoimistot näyttävät molemmat ottelun omien livestream-palveluidensa kautta. Tässä CHL-välierien ottelut, CHL-finaali pelataan sitten aikataulun mukaan 1.3.2022.

  • Tiistaina 4.1. klo 20:00 Rögle – Frölunda
  • Tiistaina 4.1. klo 21:30 München – Tappara
  • Tiistaina 11.1. klo 19:00 Tappara – München
  • Tiistaina 11.1. klo 20:00 Frölunda – Rögle