parhaat vedonlyöntisivut

Tappara ja Jukurit jatkoon CHL:ssä, vastaan ruotsalaisjoukkueet

Tappara ja Jukurit selvittivät hienosti paikkansa CHL:n kahdeksan parhaan joukkoon. Ei paikat mitenkään murskaavasti tulleet, mutta voittajat muistetaan ja tässä tapauksessa yhteismaalimäärät ratkaisivat Tapparan voittajaksi Davosia vastaan ja Jukurit voittajaksi Fribourgia vastaan. Jukureiden peli meni tasatilanteessa jopa jatkoajalle, mutta ”vanha kettu” Jarkko Immonen ratkaisi jatkopaikan mikkeliläisille.

Tänään vielä yksi ottelu tarjolla

CHL:ssä ei saatu eilen vielä kaikkia ottelupareja selville, sillä yksi pari ottelee vielä tänään paremmuudesta kun EV Zug kohtaa kotonaan Red Bull Münchenin. Tuo ottelu kello 20:45 ja sen jälkeen meillä on kahdeksan joukkuetta selvillä CHL:n välieriin. Tuon joukkueparin voittaja menee lopulta Mountfield HK:ta vastaan, joka pudotti yllätyksellisesti Färjestadin jatkosta. Betsit tämän illan otteluun löydät mm. Tonybetin sivuilta.

Rögle – Tappara ja Jukurit – Luleå 6.12.2022

Tapparan ja Jukureiden pelaajia ei taideta Linnan juhlissa nähdä, sillä joukkueet pelaavat tuolloin oman puolivälieräottelunsa. Alustavasti ottelut on merkitty alkavaksi kello 19:00. Rögle on varmasti kivenkova vastustaja Tapparalle ja onhan tamperelaisilla hampaankolossa CHL-finaalista tappio juuri tätä joukkuetta vastaan. Tony Sund luutii suomalaisista joukkueen puolustuslinjassa.

Jukurit sai vastaansa Luleån, jossa pelaa tälläkin kaudella nippu kovia suomalaispelaajia. Eilen voitto-ottelussa suomalaisista olivat kehissä Julius Honka, Juhani Tyrväinen, Joonas Rask ja Leo Komarov.

CHL puolivälierät, 6.12., 1. ottelut

  • Mountfield HK – EV Zug / München
  • Rögle – Tappara
  • Jukurit – Luleå
  • Skellefteå – Frölunda

CHL puolivälierät, 13.12., 2. ottelut

  • EV Zug / München – Mountfield HK
  • Tappara – Rögle
  • Luleå – Jukurit
  • Frölunda – Skellefteå

CHL jatko-ohjelma

Puolivälieräpelien jälkeen selvillä neljä tämän kauden parasta joukkuetta. Välierät pelataan 10.1. ja 17.1. ja CHL Finaalin vuoro on sittten 18.2.