parhaat vedonlyöntisivut

Tappara – Kärpät tänään ilmaiskanavalla!

Liigassa pelataan tänään torstaina ainoastaan yksi ottelu. Ottelu on kuitenkin sitäkin kovempi, kohtaavathan tässä kaksi viime kausien Liigan kestomenestyjää, Tampereen Tappara ja Oulun Kärpät. Tämä ottelu on nähtävissä Cmore-palvelun lisäksi myös SUB-kanavan kautta, joten ilmaispeliä pukkaa!

Tappara kävi tiistaina pelaamassa CHL-pudotuspelien ensimmäisen osan Sveitsissä Davosin vieraana. Pelit tuossa liigassa jatkuvat heti ensi viikolla, Kärpät-ottelun jälkeen viikonloppuna on vielä vieraspeli Porissa ennen ratkaisevaa toista CHL-osaottelua Tampereella Davosia vastaan. Hurja pelitahti jatkuu sitten heti seuraavana torstaina kun vastassa on kovassa vireessä oleva Lukko ja heti perään sitten perjantaina vieraspeli Hämeenlinnassa!

Kärpät tulee tähän otteluun levänneenä, mutta onko yli 1,5 viikon tauko vienyt parasta terää pelaamisesta? Vai saako Kärpät moottorin käyntiin heti eikä vasta kolmannen erän viimeiselle puoliskolle? Kaksi edellistä Tappara – Kärpät ottelua on mennyt jatkoille, näistä viimeisimmässä voitto Kärpille 1-2 ja sitä edellisessä 3-2 Tapparalle. Nähdäänkö taas tasapeli vai maalin peli?

Olethan hyödyntänyt jo STSBetin komean kiekkokampanjan? Klikkaa ja tykitä kohteet lapulle!

Kotijoukkue tappara on liigassa sijalla 4., kuusi pistettä sarjakärki Lukkoa perässä. Lukko tosin on pelannut ottelun enemmän kuin muuta Liigan kärkipään joukkueet. Kärpät on kuudentena, kolme pistettä Tapparaa perässä.