parhaat vedonlyöntisivut

Tennis: Kolmikko Federer, Nadal ja Djokovic ulkona vuoden 2022 Australian avoimista?

Australian avoin tennisturnaus pelataan tuttuun tapaan taas vuoden alussa. Turnaus alkaa maanantaina 17.1.2022 ja päättyy sunnuntaina 30.1.2022.

Turnauksen yllä on taas tummia pilviä, sillä miesten puolella ison tähtistatuksen omaavat pelurit ovat jäämässä turnauksesta sivuun. Jo nyt on varmaa, että Roger Federer ei tule osallistumaan turnaukseen polvivammaan vedoten ja Rafael Nadalin suunnitelmat Covid-19 sairastelun jälkeen ovat epäselvät.

Novak Djokovic löytyy turnauksen osallistujalistalta, mutta tennisässä ei ole vielä vahvistanut turnausorganisaatiolle, että on ottanut koronarokotuksensa. Ilman näitä ei ole asiaa alkavan vuoden ensimmäiseen Grand Slam turnaukseen, tai Australiaan ylipäänsä. Lisää vettä myllyyn tuo se, että Djokovic peruutti oman osallistumisensa Sydneyn ATP Cupiin – onko siis tämä ennen siihen, että myös osallistuminen Australian avoimiin peruuntuu?

Djokovic on voittanut Australian avoimet peräti yhdeksän kertaa ja on edelleen isoin ennakkosuosikki voittamaan Australian Open tennisturnauksen ensi kuussa. Ilman koronarokotusta ei kuitenkaan hänelläkään ole asiaa Australiaan, joten mitkäs hiiret siellä turnauksessa hyppii pöydällä, kun kolme isointa kissaa ei välttämättä ole paikalla? Tuoko vuoden 2022 ensimmäinen iso tennisturnaus meille uuden tenniskuninkaan?

Mikäli kova kolmikko on kokonaisuudessaan poissa, turnauksen voitosta miesten puolella kamppailevat lähinnä seuraavat nimet:

  • Daniil Medvedev
  • Alexander Zverev
  • Stefanos Tsitsipas
  • Jannik Sinner
  • Carlos Alcaraz
  • Matteo Berrettini