parhaat vedonlyöntisivut

Torstain ainoa Liigapeli Lukko – Tappara myös Subilta!

Liigassa nähdään torstaina mielenkiintoinen kamppailu kun Lukko kohtaa Tapparan. Ottelu näytetään Cmoren suoratoiston lisäksi myös ilmaiskanava Subin kautta, joten matsi on nähtävissä laajalla skaalalla. Valitettavasti kärkikamppailua vesittää varmasti se fakta, että Tappara pelaa tulevana lauantaina CHL-finaalissa Luulajaa vastaan. Loukkaantumisiin ei ole varaa, joten minkälainen kokoonpano tässä vierailta nähdäänkään?

Lukko viemässä runkosarjan voiton

Lukko on viemässä koko runkosarjan voiton jos ei nyt helmikuun loppu tuo joukkueelle totaalista kyykkäystä. Runkosarjan kakkospaikasta käydään vielä kovaa taistoa lähinnä Tapparan ja Ilveksen osalta, toki paikkaa kärkkyvät vielä Pelicans, KalPa ja Kärpät. Näistä neljästä joukkueista ei millään ole vielä varma paikka suorissa pudotuspeleissä eli kuuden sakissa, TPS, HIFK, Ässät ja HPK sekä Jukurit ja KooKoo taistelevat vielä paikasta auringossa ja 10 parhaan sakissa.

SaiPa ja Sport aloittivat jo tyhjennysmyyntinsä, JYP vielä sätkii ennen Liigan siirtorajaa. Siirtorajalla ei nähty tyhjennysmyyntiä jyväskyläläisten osalta. Hieman kummallista on kuitenkin ammattilaisjoukkueen toiminta ilmoittaa asiasta twitterissä, eikö tämän pitäisi olla itsestäänselvyys että joukkue pelaa ammattimaisesti?

Stake.comin kertoimet mestaruusvetoon? Viekö Tappara mestaruuden?