parhaat vedonlyöntisivut

Tour de France starttaa heinäkuun tapahtumat!

Kööpenhamina saa tänä vuonna juhlallisen tehtävän kun Tour de France alkaa. Ensimmäisenä etappina tourila on henkilökohtainen aika-ajo, joka siis suoritetaan Tanskan pääkaupungissa.

Eurosport tulee näyttämään reilun kolmen viikon ajan hurjasti pyöräilyä alusta loppuun, joten nyt viimeistään se viimeistelytreeni istumalihaksille ja kisaeväät kuntoon!

https://twitter.com/LeTour/status/1540273533191725057

Tour de France lähetykset

Eurosportin kautta suurin osa Euroopasta voi nähdä tämän pyöräilyn tunnetuimman tapahtuman livenä, mutta esimerkiksi Ranskassa myös paikalliset kanavat näyttävät kyseistä tapahtumaa. Mikäli haluat katsoa täysin ilman mainoskatkoja tätä hubaa, suosittelemme tilaamaan GCN-palvelun, jonka kautta siis suorat lähetykset ilman mainoksia. Toki myös Discovery+ palvelun puolella on oma striimi, jossa mainokset eivät häiritse seuaamista.

Tour de France vedonlyönti

Tämän viikon lopulla starttaava kisa on saanut nyt myös muitakin vedonlyöntikohteita kuin vain voittajavedon. Tadej Pogacar ja Primoz Roglic ovat edelleen ennakkosuosikkeja, mutta mäkikirikisassa ainakin Thibault Pinot (4.33 iBet) haastaa Pogacarin (4.50). Myös Romain Bardet (9.00) sekä Ruben Guerreiro (9.00) kärkkyvät tämän kisan voittoa. Pogacaria pidetään myös varsin vahvana suosikkina ”nuori kisaaja” pokaalin voittajaksi, kerroin on 1.20, pahimpana vastustajana Andreas Leknessund ja Michael Storer (9.00).

Pistekisan voitosta kilpailevat kärkkäimmin kertoimien mukaan Wout Van Aert (1.60), Peter Sagan (6.00), Fabio Jakobsen (7.00) ja Jasper Philipsen (8.00).

iBet peliyhtiö tarjoaa mukavasti myös erilaisia Head-to-Head vetoja, käy katsomassa mitä kaikkea mukavaa sieltä löytyy!