parhaat vedonlyöntisivut

Tour de Francen viimeinen viikko alkaa

Pyöräilyn suurtapahtuma, Tour de France on kääntynyt jo loppua kohti. Ajettavaa uitenkin riittää vieä todella paljon, sillä maanantain lepopäivän jälkeen ajetaan vielä kuusi päivää. Yhteensä ajettavaa on vielä hieman vajaat 800 kilometriä!

Eurosportin Peter Selin on tälläkin kertaa selostanut urheasti koko tapahtuman. Äänikin on välillä ollut melkoisen painuksissa, mutta onneksi selostajagurulla on ollut myös asiantuntijoita studiossa.

Valitettavasti Primoz Roglic joutui keskeyttämään ennen sunnuntain starttia. Tsekkaa kertoimet koko Tourin voittoon vaikkapa iBet-peliyhtiöltä, tarjolla on luonnollisesti myös muita kertoimia osakilpailun voittajasta ja TOP3 ajajista. Nappaa kiinni myös mäkikirikisan voittajaveto ja paras nuori kuski kertoimet!

Tour de Francen viimeinen viikko:

  • STAGE 19 178.5 KM CARCASSONNE > FOIX
  • STAGE 20 130 KM SAINT-GAUDENS > PEYRAGUDES
  • STAGE 21 143.5 KM LOURDES > HAUTACAM
  • STAGE 22 188.5 KM CASTELNAU-MAGNOAC > CAHORS
  • STAGE 23 40.7 KM LACAPELLE-MARIVAL > ROCAMADOUR
  • STAGE 24 116 KM PARIS LA DÉFENSE ARENA > PARIS CHAMPS-ÉLYSÉES

Tiistaina tarjolla on mäkistä meininkiä, keskiviikkona ja torstaina tarjolla on kovaa vuoristoetappia. Perjantaina ajetaan sitten jo melko tasainen etappi, mittaa 188,5 kilometriä. Lauantai onkin sitten mielenkiintoinen päivä kun kuskit polkevat aika-ajon, jolla mittaa reilut 40 kilometriä. Tour de France päättyy sunnuntain 115 kilometrin mittaiseen etappiin, päätöspaikkana itseoikeutetusti Pariisin Champs-Elysees.