parhaat vedonlyöntisivut

UEFA SuperCup tänään: Manchester City – Sevilla

Tänään on tarjolla jälleen huippufutista Euroopan ja maailman huipulta. Pelataan UEFA SuperCupin finaali, eli tässä ottelussa kohtaavat viime vuoden Mestarien Liigan ja Eurooppaliigan voittajat. Ottelu pelataan Kreikan Pireuksessa, Georgios Karaiskakis -stadionilla. Ottelu alkaa kello 22:00 ja on nähtävissä suorana lähetyksenä Cmore -kanavasetin kautta.

Ohjelma-aikataulun mukaan lähetys alkaa kello 21:50 ja selostajana on kukapa muukaan kuin Tuomas Virkkunen. Kyseinen ottelu on pelattu jo 50 vuotta, tosin ihan joka vuosi tästä pokaalista ei ole taisteltu tässä vuosien varrella. Ensimmäisen pokaalin vei Ajax, hallitsevana mestarina on ennen tätä matsia Real Madrid. Kyseinen joukkue on voittanut tämän pokaalin viidesti, yhtä monta kertaa kannua on nostanut myös Milan ja Barcelona.

Manchester Cityltä tämä pokaali puuttuu omasta palkintokaapsta, Sevilla on puolestaan voittanut tämän vuonna 2006. Sevilla on osallistunut peräti kuusi kertaa tähän pokaalijahtiin, 2006 vuosi oli ensimmäinen ja sen jälkeen se on nähty tässä finaalissa -07, -14, -15, -16 ja -20.

UEFA SuperCup vedonlyönti

Manchester Cityhän tähän peliin lähtee ennakkosuosikkina ja kertoimet peliin lupailevat jopa isoakin voittoa. Nitro -vedonlyöntisivusto antaa tähän kertoimet 1.39 – 4.90 – 7.40 pitkävedon puolella. Ehdottomasti pelattavampia kohteita löytyy tähän matsiin tasoitusvedon puolelta, esimerkiksi 0-2 tasoituksella kertoimet muokkautuvat 3.65 – 4.40 – 1.75 muotoon.