parhaat vedonlyöntisivut

Urheilu viikko 17.-23.10. – mitä tänään ja huomenna?

Uusi urheiluviikko on täällä. Maanantaista sunnuntaihin urheillaan toki taas lukuisissa lajeissa, mutta kyllähän ainakin loppuviikkoa hallitsee moottoriurheilu. Katalonian Ralli (Cmore ja YLE) ajetaan Espanjassa ja Teksasin Austinissa päästään nauttimaan (Viaplay) F1-kiertueen loppusuoran kisasta. Moto GP:n puolella on vuorossa Malesian osakilpailu ja Nascarissa ollaan Miamin Speedway -radalla.

Tämän viikon muita isoja tapahtumia ovat alppihiihdon maailmancupin avaus Itävallan Söldenissä ja UFC 280 tapahtuma Abu Dhabissa.

https://www.youtube.com/watch?v=KP3ezNTdjRE

Valioliigafanien Megaviikko!

Lähestyvät Jalkapallon MM 2022 kisat pakottavat monet sarjat pelaamaan otteluita todella tiiviillä tahdilla. Tällä viikolla tämä näkyy myös Englannin Valioliigan osalta, sillä viikolla pelataan 9 ottelua ja viikonloppuna jälleen 10 matsia! Vain Arsenal ja Manchester City eivät pelaa viikolla Valioliigan otteluaan. Tsekkaa valtavat kerroinarsenaalit vaikkapa näiltä sivustoilta:

Ota suoratoistot haltuun!

Todellisen urheilufanin livestreameja joutuu jo nappaamaan useimmista lähteistä. YLE Areena ja VeikkausTV tuovat kustannustehokkaan seurantatavan, mutta Viaplayn ja Cmoren setit ovat melkoisen ehdottomat isosti urheilua seuraaville. Toki myös Discovery+ ja Ruutu+ Eurosportia unohtamatta ovat tärkeitä. Kuukaudessa rahallisesti melkoisen iso satsaus, mutta olisiko tässä se penkkiurheilijan ”salikortti”?