parhaat vedonlyöntisivut

Urheilulähetykset – Viikkokatsaus 21.-27.11.

Sporttiviikko 21.-27.11. tarjoaa jälleen mitä erilaisempaa sporttia urheilufaneille. Jalkapallofanien fokus on luonnollisesti koko viikon Jalkapallon MM 2022 kisoissa, jotka pyörähtävät toden teolla käyntiin sunnuntain yhden ottelun jälkeen. Maanantaina on kolme ottelua alkaen kello 15:00 ja sen jälkeen vedetäänkin peräti neljän ottelun vauhdilla aina perjantaihin 2.12. saakka! Pudotuspelit alkavat sitten 3.12. MM-kisojen matsit näkyvät MTV3 ja YLE:n kanavilla ja luonnollisesti sitten myös Katsomo, Cmore ja YLE Areena suoratoistojen kautta.

Olethan bongannut jo iBetin mainion offerin vedonlyöntiin? Testaa vaikka tänään tai huomenna tai vaikka koko viikon ajan aina joulukuun alkupäiviin saakka!

Fribourg – Jukurit ja Tappara – Davos CHL:ssä

Mutta takaisin tähän viikkoon, jääkiekossa on tarjolla CHL:n pudotuspelejä tiistaina 22.11. ja keskiviikkona 23.11. Jukurit pelaa pudotuspelien toisen osaottelun 15.11. Fribourgia vastaan vieraissa kello 19.00 alkaen, Davosin ja Tapparan välinen toinen osaottelu starttaa vasta kello 20:45.

Liigassa pelataan pelejä keskiviikosta sunnuntaihin niin, että joka päivälle tulee vähintään yksi peli. Ilves ja Saipa pelaavat harvinaisen sunnuntaipelin kello 17:00. Yhteensä 17 peliä. Nämä pelit Cmore-suoratoiston kautta. Torstain Tappara – Lukko peli on katsottavissa myös Sub-kanavan kautta. NHL:ssä tarjolla on jälleen nippu huippupelejä viikon aikana. Perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina ohjelmassa on myös Prime Time pelejä herkulliseen katseluaikaan.

Talviurheilun ystäville Rukan hihdon maailmancup tarjoaa runsaasti katsottavaa. Perjantaina kello 10:55 alkaa YLEn puolella jo hiihdon sprinttikarsinnat ja ohjelma jatkuu tiiviinä koko viikonlopun ajan hiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn kilpailuilla. Alppihiihdossa luvassa on naisten maailmancupia USA:n Killingtonisa. Talviurheilun kohteisiin löytyy paljon kertoimia vaikkapa iBetin vedonlyöntisivustolta.

Koripallossa naisten MM-karsintaa sunnuntaina kello 14:55 JIM-kanavalta ja Ruutu+ palvelusta.