parhaat vedonlyöntisivut

Urheiluviikko 13.-19.3.2023!

Taas on sporttifanilla huimat hetket tälläkin viikolla. Tapahtumia riittää lajista toiseen ja etenkin moottoriurheilun faneja hemmotellaan tällä viikolla. Tarjolla on nimittäin Rallin MM-sarjaa Meksikosta ja F1 osakilpailu Saudi Arabiasta! Molemmat painottuvat viikonloppuun, joten nyt kannattaa viritellä ne omat Cmoret ja Viaplayn setit kondikseen.

Akuviikosta toki riittää tapahtumaa, Liigassa pelataan 1. pudotuspelikierrosta neljän jengin kesken. Minkä kahden joukkueen kausi päättyy tähän? Stake.com tarjoaa maanantain peleihin seuraavat kertoimet, toinen matsi heti tiistaina! Ja tarvittaessa pelataan sitten vielä torstaina ja viikonloppuna mennään jo sitten 2. kierroksen pelejä!

NHL:ssä nähdään viikonloppuna jälleen mainio kattaus Prime Time otteluita parhaaseen katseluaikaan.

Dartstai!

Torstaina on luonnollisesti jälleen Dartsin taikaa luvassa. Dartstai tarjoaa Premier Leaguen osakilpailun, nyt vuorossa jo kauden 7. osakilpailu. Suomeksi selostettuna Viaplayltä, ensimmäiset ottelut ovat:

Dimitri Van den Bergh vs Nathan Aspinall
Jonny Clayton vs Gerwyn Price
Peter Wright vs Michael van Gerwen
Chris Dobey vs Michael Smith

iBetiltä ja monelta muulta vedonlyöntisivustolta löytyy kertoimet torstain taistoihin. Klikkaa ja veikkaa!

Jalkapallossa iso viikko

Jalkapallossa Mestarien Liigassa nähdään jälleen huippuluokan pelejä tiistaina ja keskiviikkona, pistä vedot valmiiksi! Torstaina pelataan myös Eurooppaliigaa ja nyt ratkotaan jo kauden kahdeksaa parasta joukkuetta! Herkullisia pelejä tarjolla!

Premier Leagueta eli Valioliigaa on luvassa jälleen viikonloppuna Viaplayn kanavilta täyden kierroksen verran, toki myös Subilla nähdään jälleen yksi klo 17:00 alkava peli. Tuo peli on ohjelmatietojen mukaan Southampton – Tottenham!

Mukavaa urheiluviikkoa streamien ja eri lajien parissa!