parhaat vedonlyöntisivut

Urheiluviikko 13.2.-19.2.2023

Uusi urheiluviikko on taas aluillaan ja eri lajien lähetyksiä löytyy tällekin viikolle. TV-lähetyksiä on runsaasti, samoin kuin tietenkin livestreameja esimerkiksi YLE:n, Cmoren, Ruutu+, Discovery+ ja Viaplayn kautta.

Alppihiihdon ja ampumahiihdon maailmanmestaruuskisat ovat edelleen käynnissä ja näistä riittää päivittäin paljon lähetyksiä. Hiihdon MM 2023 ovat aivan ovella, nehän starttaavat sitten 21.2. ja jatkuvat aina 5.3. saakka

Käy katsomassa mitä iBet vedonlyöntisivusto tarjoaa viikon kohteisiin!

Mestarien Liigan pudotuspelit jatkuvat

Mestarien liigassa päästään ratkomaan pudotuspelien seuraavaa vaihetta ja tarjolla on huippumatseja tiistaina ja keskiviikkona.

Tiistaina 14.2. tarjolla on AC Milan – Tottenham ja PSG – Bayern München. Keskiviikkona 15.2. sitten kohtaavat Club Brugge ja Benfica sekä Dortmund ja Chelsea.

Torstaina on tuttuun tapaan tulossa myös Eurooppaliigan pudotuspelejä, huippupeleinä mm. Barcelona – Manchester United, Sevilla PSV ja Salzburg – AS Roma. Neljä matsia kello 19:45 ja neljä kello 22:00.

CHL:n finaalissa Luulaja ja Tappara

Jääkiekon CHL-finaalissa pelaavat Luulaja ja Tappara. Tuo ottelu lauantaina 18.2. kello 17:20 alkaen. Luulaja lähtee peliin ennakkosuosikkina, kertoimet tähän peliin iBetillä esimerkiksi 2.17 – 4.05 – 2.85