parhaat vedonlyöntisivut

Urheiluviikko 14.-20.11.2022 tapahtumat

Mielenkiintoinen urheiluviikko on taas käsillä ja tällä viikolla tapahtuu taas paljon. Useisiin sporttitapahtumiin on valtavasti vedonlyöntikohteita tarjolla ja eri suoratoistopalvelut tarjoilevat livestreamit tärkeimpiin tapahtumiin.

Tämän viikon isoin tapahtuma on luonnollisesti Jalkapallon MM 2022 -kisat, jotka starttaavat sunnuntaina yhdellä ottelulla. Tämä ottelu siirrettiin tälle päivälle ja näin saatiin isäntien ottelu avauspäivälle ainoaksi otteluksi. Etkona tälle toimii Pohjois-Makedonia – Suomi ystävyysottelu, joka pelataan 17.11. kello 19:00. Suomi pelaa ystävyysottelun myös Norjaa vastaan, tämä tapahtuu puolestaan lauantaina 19.11.

Levillä lasketaan Maailmancupia

18.11. alkaen saadaan nauttia alppihiihdosta kun Levin osakilpailu pärähtää käyntiin. Tarjolla on taas huippuluokan kisaa ja tästähän se kausi jatkuu jälleen tiiviiseen tapaan aina keväthangille saakka.

Snookerin ystäville on tarjolla runsaasti herkkua kun UK Championship-turnauksen matsit rullaavat täysillä. Näitä matseja voit katsella mm. Discovery+ ja Eurosport-kanavilla.

Formula 1 -kausi 2022 päätetään tänä viikonloppuna kun Abu Dhabin GP ajetaan upealla Yas Marinan radalla. Mestaruudet ovat ratkenneet jo aikaa sitten, mutta vielä taistellaan muutamista sijoituksista ja tietenkin talleille tärkeistä MM-pisteistä. Aika-ajot lauantaina 19.11. klo 16 ja itse kisa sitten sunnuntaina 20.11. kello 15:00 alkaen.

NHL jatkaa täydellä tehollaan, samoin Liiga ja SHL palaa normaaliin työjärjestykseen Karjala-turnauksen jälkeen.

Nämä ja paljon muuta hienoa urheiluhetkeä tulossa tällä viikolla. Tsekkaa ottelut.com kalenteri ja käy klikkaamassa suosikkitapahtumat omaan kalenteriisi ja et missaa tärkeitä tapahtumia! Katsasta jo nyt vuoden 2023 tulevat urheilutapahtumat omalta sivulta!

Viimeistään nyt kannattaa täräyttää vedot kehiin ensin sunnuntaina alkaviin jalkapallon MM-kisoihin. Tsekkaa tämä ja muut STSBetin kampanjat vedonlyöntiin!

MM 2022 verryttely